Sähköinen asiointi - Visma Digipalvelu

 Visma Fivaldin Digipaketti täydentää Hallinnollisen isännöinnin Visma Täysihoitoa ja parantaa asumisviihtyvyyttä. Paketin sovellukset mahdollistavat nykyaikaisen ja avoimen taloyhtiöviestinnän asukkaalle sopivimmassa kanavassa. Tutustu tarkemmin Visma Fivaldin sähköisen asioinnin ominaisuuksiin.

Ota yhteyttä

Digipaketilla tarjoat nykyaikaista taloyhtiöviestintää

Visma Fivaldin Digipaketti täydentää Visma Täysihoitoa ja parantaa asumisviihtyvyyttä sekä sujuvoittaa asumisen arkea. Paketin sisältämien sovellusten avulla varmistat, että taloyhtiöviestintä hoituu nykyaikaisesti, läpinäkyvästi ja vaivattomasti asukkaalle sopivimmassa kanavassa, oli se sitten sähköpostilla, tekstiviestillä tai kirjeitse. Oli kanava mikä tahansa, taloyhtiösivu kerää taloyhtiön viestinnän ja dokumentit yhteen paikkaan. Taloyhtiösivun kautta isännöitsijä tai hallitus voivat jakaa asukkaille yhtiöön liittyviä dokumentteja ja tiedotteita. Sivu mahdollistaa myös asukkaan ilmoitukset ja tilaukset itsepalveluna. Esimerkiksi palvelupyyntöjen ja muutostyöilmoitusten vastaanotto, vastuutus ja kuittaukset asiakkaalle sujuvat vaivatta automatisoidun prosessin ansiosta.

  • Visma Fivaldin työkalut taloyhtiön digitaalisiin viestintä- ja itsepalvelukanaviin
  • Neljä päivää käyttöönottokoulutusta

Tarjoamamme Visma Fivaldin Digipaketin hinta on 350 euroa kuukaudessa. Kuukausipohjainen hinnoittelu on helposti budjetoitavissa ja sinulle ei tule ikäviä yllätyksiä.

 

Sähköinen asiointi -
Digipaketti

Visma Fivaldin Digipaketti täydentää Täysihoitoa ja parantaa asumisviihtyvyyttä. Paketin sovellukset mahdollistavat nykyaikaisen ja avoimen taloyhtiöviestinnän asukkaalle sopivimmassa kanavassa, kuten sähköpostilla, tekstiviestillä tai kirjeitse.

Pakettihinta alk. 350 €/kk

Pyydä asiantuntijalta tarkempi arvio hinnasta »