Huoneistotietojärjestelmä – mitä mahdollisuuksia rajapinta tuo?

Siirtymä Huoneistotietojärjestelmään tulee pakolliseksi vuoden 2023 loppuun mennessä. Fivaldi mahdollistaa isännöitsijätoimistoille osakeluetteloiden helpon siirtämisen huoneistotietojärjestelmään. Lue lisää siirtymävaiheesta täältä.


Huoneistotietojärjestelmään siirtyminen muuttaa isännöitsijätoimistojen arkea monella tavoin, ja Fivaldi tukee muutosta omalta osaltaan. 

  • Fivaldi ja HTJ-integraatio vähentää isännöitsijätoimiston manuaalista työtä mahdollistamalla omistajanvaihdosten automaattisen haun huoneistotietojärjestelmästä Fivaldiin.
  • Myös taloyhtiön tontit, huoneistot, henkilöt ja sidokset voidaan tuoda Fivaldiin suoraan Huoneistotietojärjestelmästä, joka vähentää manuaalista tietojen syöttämistä uutta taloyhtiötä perustettaessa.

 

siirto-htj.png

Integraation hinta

Fivaldi-huoneistotietojärjestelmän integraation avulla säästät merkittävästi työaikaa, kun tietoja ei tarvitse liikutella manuaalisesti järjestelmien välillä. 

Rajapinnan käyttö kustantaa isännöintiyritykselle: 

20 €/kk per isännöintiyritys + 0,05 €/kk per huoneisto (alv 0%) 

Ota käyttöön

 

 

htj-fivaldi-mockups.png

Miten ominaisuutta käytetään?

Fivaldin ja Maanmittauslaitoksen ylläpitämän huoneistotietojärjestelmän välisen (HTJ) integraation avulla siirrät helposti osakeryhmätunnukset HTJ:stä Fivaldiin. 

Kun olet tehnyt taloyhtiökohtaisen linkityksen Fivaldin ja HTJ:n välillä, Fivaldi hakee automaattisesti omistajanvaihdot HTJ:stä kerran vuorokaudessa.

Näet siis Fivaldissa yhdellä silmäyksellä huoneistotietojärjestelmästä
automaattisesti päivittyneet omistajavaihdot ja voit hallita omistajamuutoksia helposti yhdessä järjestelmässä.

Tarkemmat ohjeet Fivaldin ja HTJ:n integraatiosta löytyy täältä.