Visma Fivaldi kokonaisvaltainen isännöintiohjelmisto

Visma Fivaldi - Kokonaisvaltainen Isännöintiohjelmisto

Komea ja mutkaton isännöintiohjelma, jolla hyödynnät sähköisen toimintaympäristön tuomat mahdollisuudet ja palvelet asiakkaitasi paremmin 💪

Tehokas työkalu säästää aikaa ja helpottaa työskentelyä

Tutustu etäyhteydellä Visma Fivaldi isännöintiin!

Varaa maksuton demoaika asiantuntijamme kalenterista ja pääset tutustumaan etäyhteydellä Visma Fivaldin toiminallisuuksiin ja demoympäristöön. Demo on maksuton eikä velvoita sinua mihinkään.

Varaa demo asiantuntijamme kalenterista »

Miten Visma Fivaldi tehostaa työtäsi?

Sujuva tiedonkulku

Sujuva tiedonkulku

Kaikki kiinteistön sidosryhmät – isännöitsijästä huoltoon ja asukkaisiin käyttävät samaa järjestelmää. Tallennettu tieto on pilvessä, heti kaikkien käytettävissä. Varmistat kiinteistön tiedonkulun tapahtuvan ketterästi ja läpinäkyvästi.

tehokkuutta automaatiolla

Tehokkuutta automaatiolla

Useita kiinteistöjä, asiakasyhtiöitä ja asukkaita? Kaikkia paperitöitä ei tarvitse hoitaa erikseen, vaan automaatiolla isojen kokonaisuuksien käsittely onnistuu parilla klikkauksella. Anna ohjelmiston suorittaa automaattisesti rutiinitehtävät ja säästää omaa aikaa.

Sujuva kommunikaatio ja modernit toimintamallit

Palvelusta kilpailuetu

Kuinka erotut kilpailijoistasi? Sujuva kommunikaatio ja modernit toimintamallit voisivat olla sinun yrityksesi valttikortit. Kun aikaa ei kulu turhaan paperinpyörittelyyn, ehdit panostaa palveluun ja asiakkaisiin.

Tilitoimistotasoinen taloushallinto

Tilitoimistotasoinen taloushallinto

Voit luottaa Visma Fivaldiin taloushallinnon kanssa; ohjelmisto on suunniteltu tekemään kirjanpidosta helppoa. Kulujen kirjaaminen ja seuraaminen onnistuu kätevästi, ja pankkitoiminnot hoituvat järjestelmän pankkiyhteydellä.

Tutustu Visma Fivaldin taloushallintoon»

Huolettomasti pilvessä

Huolettomasti pilvessä

Ohjelmisto toimii selaimessa, joten sinun ja asiakkaiden käyttöönottoon ei tarvitse suorittaa asennuksia tai päivityksiä. Pilvipalvelu mahdollistaa käytön ajasta ja paikasta riippumatta.

Aina sopiva hinta

Aina sopiva hinta

Voit valita tarvitsemasi ominaisuudet ja laajentaa ohjelmistoa tarpeen vaatiessa. Kuukausipohjainen hinnoittelu ei tuota yllätyksiä, joten budjetointi on helppoa. Aloita kevyellä kokonaisuudella ja laajenna joustavasti liiketoiminnan kasvaessa.

Jo yli 480 000 huoneistoa hallinnoidaan Visma Fivaldissa

Paketoidut kokonaisratkaisut isännöinnin digiloikkaan

Digitalisaatio tehostaa isännöintiyrityksen prosesseja sekä mahdollistaa paremman asiakaspalvelun ja asumisviihtyvyyden asukkaille. Visma tarjoaa isännöinnin digitalisoinnin tueksi paketoidut kokonaisratkaisut, joilla varmistetaan tehokkuus isännöinnissä ja helpompi arki taloyhtiössä. Paketit tarjoavat modernit työkalut isännöinnin perusprosessien digitalisointiin ja monikanavaiseen taloyhtiöviestintään sekä kiinteistönpidon ratkaisut suunnitelmalliseen kiinteistön ylläpitoon.

 

Hallinnollinen isännöinti - Visma Täysihoito

Visma Täysihoito -paketti tarjoaa isännöintiyrityksellesi käyttöön oleelliset hallinnollisen isännöinnin työkalut Visma Fivaldi -ohjelmistosta. Rutiinien automatisointi tehostaa isännöitsijän työtä, jolloin aikaa jää kriittisemmille asioille sekä viestintään.

Pakettihinta alk. 450 €/kk

Lue lisää Visma Täysihoito -paketista »

 

Sähköinen asiointi -
Digipaketti

Visma Fivaldin Digipaketti täydentää Täysihoitoa ja parantaa asumisviihtyvyyttä. Paketin sovellukset mahdollistavat nykyaikaisen ja avoimen taloyhtiöviestinnän asukkaalle sopivimmassa kanavassa, kuten sähköpostilla, tekstiviestillä tai kirjeitse.

Pakettihinta alk. 350 €/kk

Lue lisää Sähköisen asioinnin Digipaketista »

Kiinteistönpito & Tekninen isännöinti

Kiinteistönpidon sovelluspaketti tarjoaa työkalut suunnitelmalliseen kiinteistön johtamiseen. Varmista, että teknisellä isännöitsijällä ja hallituksella on ajantasainen tieto päätöksentekoon ja osakkailla yhtiön kautta parempi arvo sijoituksilleen.

Pyydä tarjous

Lue lisää Kiinteistönpidosta ja Teknisestä isännöinnistä »

  Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon