Visma Fivaldi kokonaisvaltainen isännöintiohjelmisto

Visma Fivaldi - Kokonaisvaltainen Isännöinti­ohjelmisto

Fivaldi on mutkaton isännöintiohjelma, jonka avulla palvelet asiakkaitasi paremmin 💪

Huoneistotieto­järjestelmä ja Visma Fivaldi – mikä muuttuu?

Opas huoneistotietojärjestelmään siirtymiseen

1. Mikä on huoneistotietojärjestelmä?
2. Mitä isännöintsijän/taloyhtiön pitää tehdä?
3. Visma Fivaldi ja huoneistotietojärjestelmä - mitä mahdollisuuksia rajapinta tuo?

Lue lisää

 

Tehokas isännöintijärjestelmä säästää aikaa ja helpottaa työskentelyä

Visma Fivaldi on sähköinen isännöintiohjelma, joka sisältää kaikki modernit työkalut samassa järjestelmässä. Järjestelmän vahvuutena on etenkin sen tilitoimistotasoinen taloushallinto ja isännöintitehtävien automatisointi.

Visma Fivaldi soveltuu niin isännöintiin ja vuokrataloyhtiöille kuin palveluasumiseen. Sen avulla tarjoat asukkaillesi parasta palvelua ketterällä ja läpinäkyvällä tiedonkululla.

Jo yli 480 000 huoneistoa hallinnoidaan Visma Fivaldissa!

Tutustu etäyhteydellä Visma Fivaldi isännöintiin

Varaa maksuton demoaika asiantuntijamme kalenterista ja pääset tutustumaan etäyhteydellä Visma Fivaldin toiminallisuuksiin ja demoympäristöön. Demo on maksuton eikä velvoita sinua mihinkään.

Varaa demo asiantuntijamme kalenterista

Miten Visma Fivaldi Isännöinti­ohjelma tehostaa työtäsi?

Sujuva tiedonkulku

Kaikki kiinteistön sidosryhmät – isännöitsijästä huoltoon ja asukkaisiin käyttävät samaa järjestelmää. Tallennettu tieto on pilvessä, heti kaikkien käytettävissä. Varmistat kiinteistön tiedonkulun tapahtuvan ketterästi ja läpinäkyvästi.

Sujuva tiedonkulku

Tehokkuutta automaatiolla

Useita kiinteistöjä, asiakasyhtiöitä ja asukkaita? Kaikkia paperitöitä ei tarvitse hoitaa erikseen, vaan automaatiolla isojen kokonaisuuksien käsittely onnistuu parilla klikkauksella. Anna ohjelmiston suorittaa automaattisesti rutiinitehtävät ja säästää omaa aikaa.

tehokkuutta automaatiolla

Palvelusta kilpailuetu

Kuinka erotut kilpailijoistasi? Sujuva kommunikaatio ja modernit toimintamallit voisivat olla sinun yrityksesi valttikortit. Kun aikaa ei kulu turhaan paperinpyörittelyyn, ehdit panostaa palveluun ja asiakkaisiin.

Sujuva kommunikaatio ja modernit toimintamallit

Tilitoimistotasoinen taloushallinto

Voit luottaa Visma Fivaldiin taloushallinnon kanssa; ohjelmisto on suunniteltu tekemään kirjanpidosta helppoa. Kulujen kirjaaminen ja seuraaminen onnistuu kätevästi, ja pankkitoiminnot hoituvat järjestelmän pankkiyhteydellä.

Tutustu Visma Fivaldin taloushallintoon»

fivaldi-suomen-kaytetyin-taloushallinto-ohjelma

Huoleton pilvipalvelu

Ohjelmisto toimii selaimessa, joten sinun ja asiakkaiden käyttöönottoon ei tarvitse suorittaa asennuksia tai päivityksiä. Pilvipalvelu mahdollistaa käytön ajasta ja paikasta riippumatta.

Huolettomasti pilvessä

Aina sopiva hinta

Voit valita tarvitsemasi ominaisuudet ja laajentaa ohjelmistoa tarpeen vaatiessa. Kuukausipohjainen hinnoittelu ei tuota yllätyksiä, joten budjetointi on helppoa. Aloita kevyellä kokonaisuudella ja laajenna joustavasti liiketoiminnan kasvaessa.

Aina sopiva hinta

Paketoitu kokonaisratkaisu isännöintiin

Digitalisaatio tehostaa isännöintiyrityksen prosesseja, sekä mahdollistaa paremman asiakaspalvelun ja asumisviihtyvyyden asukkaille. Visma tarjoaa isännöinnin digitalisoinnin tueksi paketoidun kokonaisratkaisun, joilla varmistetaan tehokkuus isännöinnissä ja helpompi arki taloyhtiössä. Paketti tarjoaa modernit työkalut isännöinnin perusprosessien digitalisointiin, monikanavaiseen taloyhtiöviestintään sekä kiinteistönpidon ratkaisut suunnitelmalliseen kiinteistön ylläpitoon.

Hallinnollinen isännöinti – Visma Täysihoito -paketti 

Visma Täysihoito -paketti tarjoaa isännöintiyrityksellesi oleelliset hallinnollisen isännöinnin työkalut Visma Fivaldi -ohjelmistosta. Rutiinien automatisointi tehostaa isännöitsijän työtä, jolloin aikaa jää kriittisemmille asioille sekä viestintään.

Pakettihinta alk. 495 €/kk
(sisältää käyttöönoton)

Lue lisää Visma Täysihoito -paketista

  Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon