Järjestämme asiakkaillemme M2:n ja Tiima:n koulutuksia.

Koulutukset

Pääkäyttäjäkoulutus antaa valmiudet ylläpitää järjestelmän ohjaustietoja, käyttää järjestelmän ylläpito- ja käyttöominaisuuksia sekä neuvoa muita järjestelmän käytössä. 

Tilauksesta järjestämme myös M2:n ja Tiiman pääkäyttäjä- ja loppukäyttäjäkoulutusta asiakkaan omissa tiloissa. Asiakaskohtaisen koulutuksen selkeä etu on, että voimme keskittyä juuri teidän tarpeisiinne, ja tarvittaessa räätälöidä sopiva sisältö osallistujille. Asiakaskohtaisen koulutuksen hinta ei ole henkilömäärään sidottu, varsinkin jos osallistujia on useampi, on tämä vaihtoehto erittäin kilpailukykyinen. Kysy tarjousta!

Voit myös ehdottaa koulutukselle ajankohtaa ja/tai kysyä lisää eri koulutusvaihtoehdoistatraining.ep@visma.com, puh. 09-7510 6600.

M2-koulutukset

Ladataan tietoja, hetki ...

Ilmoittaudu M2-koulutuksiin ylhäältä tai Visman kurssikalenterista

Koulutuksen kesto: klo 9.00–16.00. Koulutuksen hinta: 550 € + alv/hlö. Sisältää kevyen aamupalan ja lounaan. Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 7 päivää ennen koulutusta.

Koulutukset järjestetään luentomuotoisena, eli et tarvitse omaa konetta mukaan. Tukena toimii kirjallinen materiaali, jonka lisäksi katsomme asetuksia ja esimerkkejä M2-tietokannassa, sekä keskustelemme toiminnallisuuksista ja erilaisista toteutusvaihtoehdoista.

Visma varaa oikeuden peruuttaa kurssin, mikäli osallistujamäärä on liian pieni.

Peruskoulutus

Peruskoulutuksessa käydään läpi M2:n tärkeimmät ylläpitoasetukset, mm. yrityskohtaiset asetukset, organisaatiorakenne, kirjanpidon tilit, kululajit, matkatyypit, alv-käsittely ja kustannuskohdisteet.

Lisäksi käsitellään kattavasti henkilötietojen ja käyttöoikeuksien ylläpito, suunnitelmien / laskujen laatiminen ja hyväksyntä, maksatus- ja kirjanpitotapahtumat, verottajan vuosi-ilmoituksen muodostaminen, raportoinnin perusteet, ajastetut toiminnot - ja paljon muuta!

Peruskoulutus on tarkoitettu pääkäyttäjille sekä varapääkäyttäjille.

Koulutuspäivät: 20.9. 19.10. ja 28.11.

Jatkokoulutus

Jatkokoulutuksessa syvennetään peruskoulutuksen tietosisältöä, sekä perehdytään M2:n ns. valinnaisiin toiminnallisuuksiin, niin että asiakasorganisaatiossa pystytään hyödyntämään ohjelmaa oikein sekä mahdollisimman tehokkaasti.

Jatkokoulutuksen aiheita ovat mm. luottokortti- ja matkatoimistotapahtumat, ennakot, kertamatkustaja-toiminnallisuus, liittymät, tiliöintisäännöt, verolliset korvaukset, edelleenlaskutus ja koulutustietojen kerääminen. Käsittelemme myös tarkemmin mm. tapahtumien kierrätys- ja hyväksyntämahdollisuuksia.

Jatkokoulutus on tarkoitettu pääkäyttäjille, edellytyksenä pääkäyttäjän peruskoulutus tai vastaavat tiedot.

Koulutuspäivät: 21.9. 29.11.

Tiima-koulutukset

Pääkäyttäjäkoulutus antaa valmiudet ylläpitää Tiima-järjestelmän ohjaustietoja ja neuvoa muita järjestelmän käytössä.

Koulutuksen kesto: klo 9.00–16.00.

Koulutuksen hinta: 550 € + alv/hlö. Sisältää kevyen aamupalan ja lounaan.

Raportointikoulutus

Koulutuksessa käydään läpi Tiiman sisältämät raportointitoiminnot. Koulutuksen jälkeen osallistujalla on valmiudet tuottaa monipuolisia raportteja Tiimaan tallennetuista tiedoista.

Koulutuksen kesto: klo 9.00–12.00

Koulutuksen hinta: 275€ + alv/hlö. Sisältää kevyen aamupalan. Ota yhteyttä training.ep@visma.com.

Tulkintakoulutus

Tulkintakoulutuksessa käydään läpi tulkintaan liittyvät prosessit ja raportit. Tulkintakoulutuksen jälkeen osallistujalla on valmiudet tuottaa ja hallinnoida yrityksen tulkinta-ajoja sekä tuottaa aineistoja palkkahallintoon.

Koulutuksen kesto: klo 9.00–12.00.

Koulutuksen hinta: 275€ + alv/hlö. Sisältää kevyen aamupalan. Ota yhteyttä training.ep@visma.com.

Suostun siihen, että henkilötietojani käsitellään tunnistamalla kiinnostuksen kohteeni tässä kuvatulla tavalla ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
Suostun siihen, että Visma voi lähettää minulle sähköpostia aiheista joihin olen osoittanut kiinnostusta ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.