Koko taloushallinto yhdessä ohjelmistossa

Visma Fivaldi on nykyaikainen työkalu taloushallintoon

Visma Fivaldi tarjoaa nykyaikaisen työkalun taloushallintoon

Visma Fivaldilla hoidat kirjanpidon, laskutuksen ja myyntireskontran, palkanlaskennan, pankki- ja viranomaisyhteydet sekä ostolaskujen kierrätyksen ja ostoreskontran kaikki samassa järjestelmässä. Se mahdollistaa yritykselle modernit, sähköiset toimintatavat ja vapauttaa työntekijöiden aikaa tuottavaan työhön.

Visma Econet -asiakkaille on toteutettu täysin opastettu polku Visman kattavimpaan taloushallinnon järjestelmään Visma Fivaldiin. Onnistuneen lopputuloksen varmistavat tutut Visma Econet -asiantuntijat, edulliset kurssimuotoiset koulutukset, kattava tukimateriaali sekä kätevä tietojen siirron työkalu.

Visma Fivaldin hyödyt sinulle Visma Econet -asiakas

  • Kokonaisjärjestelmä: tiedot päivittyvät reaaliaikaisesti - ei siirtoja eikä ajoja
  • Automaatiot kirjanpidon kirjauksissa, sähköisessä arkistoinnissa sekä pankkiyhteyksissä
  • Sähköiset viranomaisyhteydet suoraan ohjelmasta
  • Sähköinen ostolaskujen käsittely, kierrätys, maksatus ja arkistointi samassa järjestelmässä
  • Massatoiminnallisuudet moniyritysympäristössä
  • Reaaliaikainen kirjanpito ja raportointi
 

Opastettu polku takaa helpon siirtymisen

Visma Econet -asiakkaille on tarjolla opastettu polku nykyaikaiseen Visma Fivaldiin. Yhteinen kokemuspohja tekee yhteistyön asiakkaan ja Visman asiantuntijan välillä helpoksi. Tietojen siirrossa auttaa helppokäyttöinen siirtotyökalu - katso videolta miten se toimii.

Autamme oikean ratkaisun valinnassa

Asiantuntijamme auttavat ja tukevat yritystäsi löytämään juuri teille soveltuvan ohjelmistokokonaisuuden valinnassa.

Tarkempaa tietoa siirtymisestä ja vaihtoehdoista saat ottamalla yhteyttä osoitteeseen econet@visma.com tai jättämällä yhteydenottopyynnön suoraan viereisen lomakkeen kautta.

Suostun siihen, että henkilötietojani käsitellään tunnistamalla kiinnostuksen kohteeni tässä kuvatulla tavalla ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
Suostun siihen, että Visma voi lähettää minulle sähköpostia aiheista joihin olen osoittanut kiinnostusta ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.