Innovatiivisen johtajan paras työväline

Pilvessä toimiva Visma.net ERP

Älykäs materiaali- ja taloushallinto 

Visma.net ERP on täysin uudenlainen ja kokonaan pilveen kehitetty toiminnanohjausjärjestelmä. Se on johtajan paras tietolähde yrityksen tilasta, toiminnoista ja tulevaisuudesta. Ratkaisu sopii erityisesti Visma Econet asiakkaillemme, joille varaston kiertonopeudella on merkittävä vaikutus liiketoiminnan kannattavuuteen. Materiaalihallinnon laajennuksen avulla tiedät milloin ostaa ja milloin myydä, ja aina oikeaan hintaan.

4 hyvää syytä siirtyä Visma.net -palveluun 

 1. Tiedät reaaliaikaisesti, miten yrityksesi voi
  Yrityksesi avainluvut ovat käsilläsi koko ajan ja nopeasti hahmotettavassa muodossa miellyttävän käyttöliittymän ansiosta.

 2. Saat tärkeimmät tiedot samasta paikasta
  Visma.net kattaa yrityksesi tärkeimmät toiminnot, mutta toimii liimana myös eri ohjelmiesi välillä ja integroituu joustavasti erityistarpeidesi mukaan.

 3. Palvelu kehittyy kanssasi ja tukee kasvuasi
  Kun liiketoimintasi kasvaa ja tarpeet muuttuvat, Visma.net skaalautuu mukanasi. Kuten sinäkin, Visma.net haluaa olla aina askeleen edellä kilpailijoitaan ja siksi kehitämme ohjelmaa kunnianhimoisesti.

 4. Koko yritys liikkuu mukanasi
  Pilvipalvelusta saat aina ajantasaiset tiedot. Pääset tietoihin käsiksi vaikka tabletillasi mistä tahansa, ja reaaliaikaisuuden ansiosta voit tehdä päätöksiä nopeasti – oli sitten kyse varaston käsittelystä tai kassavirran hallinnasta.

Visma.net toiminnanohjausjärjestelmä

Autamme oikean ratkaisun valinnassa

Asiantuntijamme auttavat ja tukevat yritystäsi löytämään juuri teille soveltuvan ohjelmistokokonaisuuden valinnassa.

Tarkempaa tietoa siirtymisestä ja vaihtoehdoista saat ottamalla yhteyttä osoitteeseen econet@visma.com tai jättämällä yhteydenottopyynnön suoraan viereisen lomakkeen kautta.

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.