Visma Econet -asiakas

Visma Econet -ohjelmistojen käyttö ja tuki päättyy 31.12.2018. Toimet korvaavaan ratkaisuun siirtymiseksi on syytä tehdä viimeistään nyt. Tutustu vaihtoehtoisiin ratkaisuihimme ja siirry nykyaikaiseen ratkaisuun. 

Visma Econet -ohjelmistojen käyttö ja tuki päättyy 31.12.2018

Nopeasti muuttuvat toimintaympäristöt ja asiakastarpeet vaikuttavat vahvasti taloushallintojärjestelmien kehittämiseen ja ylläpitoon. Visma Econet -ratkaisun teknologia on tullut elinkaarensa päähän ja tästä syystä olemme päättäneet keskittää taloushallinnon ohjelmistojen kehittämisen muihin Visman ratkaisuihin.

Kaikkien Visma Econet -ohjelmistojen (sisältäen Visma Econet Palkat) käyttö ja tuki päättyy 31.12.2018. Tämän jälkeen ohjelmistoon ei enää saa tukea, ohjelmistoon ei toteuteta lakisääteisiä muutoksia eikä siihen tehdä kehitystyötä.

31.12.2018 jälkeen Visma Econetin ja siihen liittyvien ohjelmistojen käyttö ja tuki myös Sovelluspalveluympäristössä päättyy, eikä ohjelmistoihin pääse enää kirjautumaan tai hakemaan tietoja. Tarvittavat tiedot tulee siis siirtää uuteen tulevaan ohjelmistoon tai ottaa talteen 31.12.2018 mennessä.

Visma Econet -ohjelmistoja ei siis voi käyttää enää 31.12.2018 jälkeen. On myös huomioitava, ettei vuoden 2019 kirjanpitoa ja palkkoja pysty tekemään Visma Econet -ohjelmistoilla.

Kehitystyömme Visman muihin ratkaisuihin on nyt ja tulevaisuudessa voimakasta ja haluamme tarjota sinulle vaivattoman siirtymisen vaihtoehtoiseen ratkaisuun. Meiltä löytyy erinomaisia vaihtoehtoja, joiden kehittämiseen ja ylläpitoon panostamme myös tulevaisuudessa: Visma Fivaldi, Visma.net, Visma Nova, Visma Business ja Visma Payroll. Tutustu vaihtoehtoihin tarkemmin alta. 

 

Tarjoamme Visma Econet -asiakkaille siirtymistä vaihtoehtoisiin ohjelmistoihimme seuraavin tarjouksin:

 • Rinnakkaiskäyttö 31.12.2018 asti Visma Econet -ohjelmiston sekä Visma Fivaldi, Visma.net ERP tai Visma Payroll -ohjelmistojen kanssa edullisemman ratkaisun hinnalla (tarjous ei koske Visma Fivaldin kiinteistöhallinnan ratkaisuja)
 • Visma Fivaldiin siirtyville tilitoimistoille 10 raportointitunnusta ilmaiseksi 31.12.2018 asti, sekä automaattisesti tasolle 2. Visma Virta -kumppaniohjelmassa
 • Visma Econetin arkistointitoiminto käyttöön ilmaiseksi
 • Visma Talent -oppimisympäristö ilmaiseksi käyttöön 31.12.2018 asti (käyttäjätunnuksia 1-2 kpl)
 • Transaktiot 31.12.2018 asti puoleen hintaan liittyen ratkaisuihin:
   » Visma Verkkopalkka
   » Visma Sign -sähköinen allekirjoitus
   » Visma.net AutoInvoice -verkkolaskutus (poislukien printti ja skanni)

Yllä olevat tarjoukset koskevat Visma Econetista siirtyviä asiakkaitamme. Tutustu alta tarkemmin tarjoamiimme ratkaisuihin. Apua ja lisätietoja voit kysyä myös osoitteesta econet@visma.com tai jättämällä yhteydenottopyynnön sivun alalaidan lomakkeen kautta. 

Löydä yrityksellesi sopiva ratkaisu

Nykyaikainen taloushallinto yritykselle »

Visma Fivaldi -pilvijärjestelmä tarjoaa nykyaikaisen työkalun taloushallinnon hoitamiseen tehokkaasti ja turvallisesti. Visma Fivaldilla hoidat koko taloushallinnon samassa järjestelmässä - sähköisesti.

Moderni ratkaisu palkanlaskentaan »

Visma Payroll -pilviohjelmiston avulla palkanlaskentarutiinit voidaan hoitaa automaatiota hyväksikäyttäen. Ohjelmalla tuotat tulosteet ja raportit viranomaiseille, kirjanpitoon ja yritysjohdolle. Selainratkaisun avulla voit keskittyä olennaiseen eikä aikaa kulu järjestelmän ylläpitoon.

Yhteiskäyttöinen ratkaisu tilitoimistolle »

Visma Fivaldi tarjoaa tilitoimistoille monia arjen työtä helpottavia ominaisuuksia. Ohjelmisto sopii yhtä hyvin perinteiseen tilitoimistotyöhön kuin sähköiseen kirjanpitoon. Se on suunniteltu tilitoimiston ja asiakkaan yhteiskäyttöön, joten työnjako onnistuu joustavasti.

Älykäs materiaali- ja taloushallinto »

Visma.net ERP on nykyaikainen selaimella käytettävä toiminnanohjausjärjestelmä. Se soveltuu erityisesti yrityksille, jotka tarvitsevat sekä materiaalihallinnon, että taloushallinnon toimintoja.

Kokonaisratkaisu toiminnanohjaukseen »

Visma Nova on tuhansien suomalaisten pk-yritysten valitsema toiminnanohjausjärjestelmä. Ohjelmistoon voi valita omaan tarpeeseen sopivat sovellukset ja lisätä niitä tarpeen mukaan toiminnan kasvaessa.

Autamme oikean ratkaisun valinnassa

Asiantuntijamme auttavat ja tukevat yritystäsi löytämään juuri teille soveltuvan ohjelmistokokonaisuuden valinnassa.

Tarkempaa tietoa siirtymisestä ja vaihtoehdoista saat ottamalla yhteyttä osoitteeseen econet@visma.com tai jättämällä yhteydenottopyynnön suoraan viereisen lomakkeen kautta. 

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.