Työeläkeyhtiö Elo: Jarkko Hietala

Kerro lyhyesti itsestäsi

Olen Jarkko Hietala. Toimin HR-controllerina Työeläkeyhtiö Elossa. Toimin meidän henkilöstötietojärjestelmien pääkäyttäjänä ja vastaan muun muassa henkilöstöraportoinnista.

Mitä asiakkaat teiltä odottavat?

Sisäiset asiakkaat odottavat meiltä HR:ssä, että me toimimme liiketoiminnan tukena ja apuna - kumppanina eikä hidasteena. Tämän takia on tärkeätä, että meidän järjestelmät ja prosessit tukevat tätä varsinaista liiketoimintaa - antavat esimerkiksi esimiehille aikaa keskittyä itse liiketoimintaan, koska perusprosessit ja tällaiset ovat sitten tarpeeksi laadukkaasti hoidettuja meidän puolestamme.

Millaisena näet tulevaisuuden?

Niin kuin monella muullakin alalla varmaan tämä digitalisaatio on sellainen iso asia mikä meilläkin tulee näkymään. Tietysti me haluamme jatkossa, että järjestelmät ja prosessit ovat kaikkien käytössä 24/7 myös mobiililaitteiden avulla.

Kuvaile millainen on hyvä kumppani yrityksellenne

Hyvä kumppani meidän näkökulmasta on sellainen, joka kuuntelee meitä aika herkällä korvalla ja on kiinnostunut meidän tarpeistamme ja valmis toteuttamaan, räätälöimään omia tuotteita sen mukaan mitä me asiakkaana tarvitsemme. Tässä Visma on onnistunut tähän mennessä hyvin.

Visma tehostaa liiketoimintaasi

Miten kehitämme kilpailukykyäsi? Asetamme yhteiset tavoitteet ja voit testata niitä käytännössä. Olemme näkijöitä, mutta ensisijaisesti tekijöitä!

Visma. Enemmän kuin osiensa summa. Ota yhteyttä!

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että Visma voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.