Nivos: Hanna Sölli

Kerro lyhyesti itsestäsi, roolistasi, yrityksestäsi ja toimialanne erityispiirteistä

Olen Hanna Sölli ja toimin talousjohtajana konsernissa, jossa suurimpina yrityksinä ovat Mäntsälän Sähkö ja Mäntsälän Vesi. Konsernin uusi nimi, Nivos Oy ei ollut vielä kuvaushetkellä julkistettu. Toimimme kymmenen kunnan alueella Mäntsälän ympärillä. Perinteisten energiapalveluiden (sähkö, lämpö ja vesi) lisäksi tarjoamme tietoliikennepalveluita ja valokuituliittymiä. Toimimme edelläkävijänä myös vaativien energiaratkaisujen toimittajana, mistä osoituksena on voitto vuoden ilmastoteko 2016 -kilpailussa. Olemme kasvava yritys. Olemme kaksinkertaistaneet liikevaihtomme tässä kymmenen vuoden aikana ja näyttäisi että sama kasvuvauhti jatkuu edelleen. Taloushallinnon näkökulmasta toimialalle on tyypillistä isot massalaskutukset, jolloin automatiikan merkitys prosessien osalta korostuu.

Kuvaile, millainen on hyvä kumppani yrityksellenne

Hyvä kumppani pysyy ajassa mukana ja kehittää omaa toimintaansa niin, että asiakkuus kehittyy ja pysyy tehokkaana ja kilpailukykyisenä. Ylipäätään uskon siihen, että sellainen joka sitoutuu ja kehittää asiakkuussuhdetta ja kumppanuutta, on vahvoilla.

Millaisena näet tulevaisuuden?

Automatiikka ja robotiikka kehittyy tästä edelleen tosi huimaa vauhtia. Yhteiskunta on kovassa murroksessa. Ne jotka panostavat siihen, varmaan pärjäävät. Kasvun kääntäminen kannattavuudeksi on myös mahdollista, jos toiminta on tehokasta ja kilpailukykyistä. Prosesseja pitää aina jaksaa viilata ja automatisoida. Tämän suuntaisilla elementeillä uskon, että tulevaisuuskin etenee.

Visma tehostaa liiketoimintaasi

Miten kehitämme kilpailukykyäsi? Asetamme yhteiset tavoitteet ja voit testata niitä käytännössä. Olemme näkijöitä, mutta ensisijaisesti tekijöitä!

Visma. Enemmän kuin osiensa summa. Ota yhteyttä!

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että Visma voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.