Magnum Live: Kirsi-Maija Vuorenpää

Kerro lyhyesti itsestäsi

Nimeni on Kirsi-Maija Vuorenpää ja toimin talous- ja hallintojohtajana Magnum Live Oy:ssä.

Mitä asiakkaat teiltä odottavat?

Asiakkaat varmaankin odottavat sitä, että he saavat avaimet käteen -toimituksia meiltä. Jos asiakkaalla on esimerkiksi juhlat, järjestämme sinne esiintyjät, tekniikan, cateringin, ihan kaiken.

Mikä on mielestänne Visman erottava tekijä?

Erottava tekijä ehkä on joustavuus, käyttöönoton nopeus ja joustavuus. Tietysti tänä päivänä pilvipalvelut helpottavat yrityksessä elämää. Ei tarvita mitään turvakaappeja, missä säilytettäisiin tallenteita, vaan kaikki on suojassa. Myös sitten se, että uudet versiot ovat käytettävissä hyvinkin nopeasti.

Kuvaile millainen on hyvä kumppani yrityksellenne

Tärkeintä on, että yhteistyökumppani - ehkä tässä yhteydessä on väärin käyttää sanaa - "välittää". Mutta sillä tavalla, että se tuntisi liiketoiminnan ja eläisi siinä mukana siten, että kun se muuttuu, niin kuin nyt esimerkiksi meillä on tapahtunut, että on ostettu ihan uusi liiketoiminta, niin se yhteistyökumppani pystyisi silloin tulemaan mukaan siihen aktiivisesti auttamaan, etsimään ratkaisuja.

Visma tehostaa liiketoimintaasi

Miten kehitämme kilpailukykyäsi? Asetamme yhteiset tavoitteet ja voit testata niitä käytännössä. Olemme näkijöitä, mutta ensisijaisesti tekijöitä!

Visma. Enemmän kuin osiensa summa. Ota yhteyttä!

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että Visma voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.