Isännöitsijätoimisto Jarmo Rantamäki

Kerro lyhyesti itsestäsi, roolistasi, yrityksestäsi ja toimialanne erityispiirteistä

Olen Jarmo Rantamäki, edustan Isännöitsijätoimisto Jarmo Rantamäki Oy:tä, joka toimii Helsingin kantakaupungissa. Isännöimme noin kymmentä asuinkiinteistöä ja meillä on noin 20 henkilöä töissä. Isännöinti on meillä ydinprosessi, jota tukee hyvä tukiorganisaatio. Siellä ovat tärkeässä asemassa taloushallintopalvelut, josta me saamme sen oman tuen työllemme. Kaikki sähköiset työkalut - kuten Fivaldi, jossa on laaja koostumus erilaisista asioista - ovat siinä suuressa roolissa ja avussa.

Kuvaile millainen on hyvä kumppani yrityksellenne

Olen ollut aina sitä mieltä, että järjestelmä, joka on pitkälle integroitu, on ainut oikea tapa tuottaa palveluita. Erilliset järjestelmät, joilla ei ole keskenään liittymäpintaa, eivät voi koskaan toimia tehokkaasti.

Mikä on mielestänne Visman erottava tekijä?

Visma ja Fivaldi yhdessä ovat selvästi tuoneet lisää voimavaroja Fivaldi-järjestelmän kehittämiseen, mikä on näkynyt muun muassa tuotekehityksen nopeutumisena, lisääntymisenä, sekä asiakaspalvelun, tukipalvelun kehittymisessä.

Visma tehostaa liiketoimintaasi

Miten kehitämme kilpailukykyäsi? Asetamme yhteiset tavoitteet ja voit testata niitä käytännössä. Olemme näkijöitä, mutta ensisijaisesti tekijöitä!

Visma. Enemmän kuin osiensa summa. Ota yhteyttä!

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että Visma voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.