Summer Internship

Visma Summer Internship on projektipohjainen kesätyö, jossa olet vastuussa oikean projektin suunnittelusta ja toteutuksesta yhdellä Visman lukuisista toimialoista.

Haluatko haastaa itsesi kesällä?

Visma tarjoaa motivoituneille IT-alan, taloustieteen, johtamisen tai liiketalouden opiskelijoille mahdollisuuden tehdä töitä haastavan, strategisesti tärkeän projektin parissa. Vismalla teemme päivittäin töitä haastavien pulmien ratkomisen parissa. Summer interninä pääset tutustumaan tarkemmin yhteen Visman lukuisista liiketoiminta-alueista ja saat käytännön kokemusta projektin johtamisesta. 
 
Summer Internship -ohjelmaan valitaan opiskelijoita useasta eri pohjoismaasta. Pääset käymään relevantteja kursseja kesän aikana sekä rakentamaan verkostoa muihin interneihin.
 
Haku vuoden 2021 Summer Internship -ohjelmaan on päättynyt, mutta kurkkaa muut avoimet kesätyöpaikat "Avoimet työpaiket" -sivulta.
 
 

 

Mitä tarjoamme? 

  • Haastavan projektipohjaisen kesätyön
  • Työn strategisesti tärkeän projektin parissa
  • Vastuuta ja vapautta työtehtävien tekemiseen
  • Laajan verkoston kollegoja
  • Kilpailukykyisen palkan

Millaista summer interniä haemme?

  • Olet IT-alan, taloustieteen, johtamisen tai liiketalouden opiskelija ja sinulla on 1-2 vuotta jäljellä valmistumiseen
  • Olet menestynyt opinnoissasi
  • Puhut suomen ja/tai jonkin toisen pohjoismaisen kielen lisäksi sujuvasti myös englantia
  • Olet utelias, oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät sosiaaliset taidot
  • Otat haasteet innolla vastaan

SI outside_fixedfilesize.jpg

Lue kesätyöntekijöiden kokemuksista blogissa:

Summer Internship – Fiilikset kesän lopussa

Tapahtumarikas kesä on takana ja Visman pohjoismainen Summer Internship -ohjelma on nyt tullut päätökseensä. Leena ja Rasmus ovat olleet Visman suomalainen edustus ohjelmassa. Näin kesän päätteeksi on tullut aika tiedustella, mitä kesästä jäi käteen ja mitkä fiilikset ovat.

Lue lisää »
Summer interns

Summer Internship – Kesätyöt sujuvat myös etäyhteyksillä

Kevät ja kesä 2020 on ollut poikkeuksellista aikaa työpaikoilla. Lähes kaikki Visman työntekijät siirtyivät etätöihin maaliskuussa koronaviruksen nopean leviämisen takia. Poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta Vismalla on kesällä töissä lukuisia kesätyöntekijöitä. Kysyimme kahdelta heistä, millaista työnteko on ollut tänä kesänä.

Lue lisää »

Summer Internship – Kesän ensimmäiset askeleet

Visma palkkaa vuosittain kesäksi nuoria talentteja osana pohjoismaista Summer Internship -ohjelmaa. Tänä vuonna ohjelmaan valittiin Suomesta Leena ja Rasmus, kaksi motivoitunutta ja lahjakasta maisterivaiheen opiskelijaa Aalto-yliopistolta. 

Lue lisää »