Opiskelijat ja vastavalmistuneet

Käynnistä urasi pohjoismaiden johtavassa ohjelmistoyhtiössä

Käynnistä urasi Vismalla

Pohjoismaiden johtavana yritysohjelmistojen ja IT-konsultoinnin tarjoajana Visma on täydellinen paikka aloittaa urasi. Tarjoamme uteliaille ja yrittäjähenkisille opiskelijoille ja vastavalmistuneille ainutlaatuisen mahdollisuuden oman ammatillisen osaamisesi kehittämiseen.

Rekrytoimme vuosittain lukuisia nuoria kesätöihin vaihteleviin tehtäviin ja projekteihin eri yksiköissämme. Hakuaika kesätöihin on tammi-maaliskuussa. Monet jatkavat töitä Vismalla kesän jälkeen esimerkiksi osa-aikaisena opintojen ohella.
 
Tutustu avoinna oleviin työpaikkoihin.

Avoimet työpaikat 

Management Trainee - ohjelma

Johdon harjoittelijana Vismassa vastaat heti ensimmäisestä päivästä lähtien oikeiden projektien johtamisesta usealla yrityksen strategisella toimialalla.

Lue lisää

SI2020 850x500.jpg

Summer Internship - Kesätyö Vismalla

Oletko meidän seuraava summer intern? Kesän kestävässä ohjelmassa pääset tekemään töitä strategisesti tärkeän projektin parissa ja tutustumaan Vismaan yrityksenä.

Lopputyöt, työharjoittelupaikat ja kurssityöt

Lukuisat yliopistojen, ammattikorkeakoulujen ja ammattikoulujen opiskelijat tekevät lopputyönsä Vismalla. Aiheet liittyvät yleensä tekeillä oleviin kehitysprojekteihin. Jos lopputyön tekeminen Vismalla kiinnostaa, ota yhteyttä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Kerro viestissä alasta ja ehdota yhtä tai kahta aihetta, josta mieluiten tekisit lopputyösi. Jos osaat kertoa kiinnostuksestasi tarkasti, meidän on helpompi löytää sopiva projekti sinulle.

Nykyään useisiin tutkintoihin sisältyy työharjoittelujakso tai kurssityö, joka edellyttää yhteistyötä yritysten kanssa. Alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta voit tiedustella näitä. Eri oppilaitosten ja korkeakoulujen käytännöt vaihtelevat, joten kerrothan meille viestissäsi ainakin lisää toivotuista työtehtävistä tai aiheesta sekä työharjoittelun tai kurssityön ajankohdan.