Löydä oma paikkasi Vismalta Tech Talent -ohjelmassa

Onko sinulla jo kokemusta ohjelmistokehittäjänä, mutta olet vielä urasi alkuvaiheessa? Tech Talent -ohjelmassa pääset testaamaan erilaisia tuotekehitystiimejä ja aihealueita mielenkiintosi mukaan ja löytämään oman paikkasi Vismalta. 


Vuoden mittaisessa ohjelmassa työskennellään kolmen eri tuotekehitystiimin kanssa ympäri Vismaa. Lisäksi voit halutessasi tehdä projekteja myös koko yhtiön laajuisissa asiantuntijatiimeissä esim. tietoturvan, koneoppimisen tai UX:n parissa. Projekteja tehdään niin itsenäisesti kuin osana isompaa tiimiä ja kehittymistäsi tuetaan kokeneiden mentoreiden avulla. Ensimmäisen vuoden jälkeen työllistyt täysipäiväiseen työsuhteen johonkin Visman tuotekehitystiimeistä.


Tech Talent -ohjelmaan kerätään ohjelmistokehittäjiä ympäri Eurooppa. Vuoden aikana pääset tutustumaan koko porukkaan erilaisten koulutusten, workshopien ja sosiaalisten aktiviteettien kautta. Päätoimipaikkanasi ohjelman ajan toimii Helsingin toimistomme, mutta oman mielenkiintosi mukaan voit tehdä projekteja myös ulkomailla.


Ohjelma alkaa vuosittain syyskuussa

Mitä tarjoamme?

  • 12 kuukautta kestävän ohjelman, jonka aikana pääset tutustumaan Visman tuotekehityksen eri tiimeihin ja tehtäviin
  • 3-4 projektia eri tuotekehitys- tai keskitetyissä asiantuntijatiimeissä
  • Monipuoliset koulutusmahdollisuudet sekä laajan asiantuntijoiden verkoston osaamisesi kehittämiseen
  • Kilpailukykyisen palkka
  • Mahdollisuuden työskennellä ulkomailla sekä laajan eurooppalaisten kollegoiden verkoston

Millaisia Talenteja haemme?

  • Olet kiinnostunut ohjelmistokehityksestä ja ohjelmoinnista ja haluat kehittyä aihealueesi asiantuntijaksi
  • Olet utelias kokeilemaan eri ohjelmistokehityksen aihealueita, esimerkiksi front-end, back-end, pilviarkkitehtuuri, koneoppiminen, UX-suunnittelu tai tietoturva
  • Omaat jo jotakin kokemusta ohjelmistokehityksen parista, mutta olet vielä urasi alkuvaiheessa. Voit esimerkiksi olla opintojesi loppuvaiheessa/juuri valmistunut, tai kerryttänyt osaamistasi työkokemuksen kautta.
  • Hyvät kommunikointitaidot suomen tai toisen pohjoismaisen kielen lisäksi myös englanniksi

Haku ohjelmaan

Haku syyskuussa 2022 alkavaan ohjelmaan ei ole vielä alkanut. Mikä olisit kiinnostunut tehtävästä, voit jättää avoimen hakemuksen ohjelmaan Visma Talent Communityn kautta. 

Jätä avoin hakemus Tech Talent -ohjelmaan tästä »