Vismalaisia

Visma tarjoaa monipuolisia urapolkuja. Seuraavassa muutamien työntekijöidemme työnkuvia.

Mikko Joki-Korpela

Työskentelen Visma Enterprise Oy:ssä ratkaisumyyjänä. Tuoterepussani on markkinoiden kattavimman matka- ja kuluhallintajärjestelmä M2:n lisäksi Visma Tiima, joka on työkalu moderniin työajanhallintaan. Työni suola on se, että tapaan jatkuvasti uusia ihmisiä ja autan heitä löytämään oikean ratkaisun juuri heidän organisaationsa tarpeeseen. Lisäksi ehdottomasti yksi parhaimmista asioista työssäni on mahtava porukkamme, jonka kanssa on mukavaa työskennellä päivästä toiseen.

- Mikko Joki-Korpela, Visma Enterprise

Anna-Erika Mäkitalo

Työskentelen Visma Duetto Oy:ssä lakimiehenä. Hoidan asiakkaideni toimeksiantoja luottokauppaan ja muuhun yritysjuridiikkaan liittyvissä asioissa. Toimeksiannot voivat olla riitaisten saatavien hoitamista oikeudenkäynneissä tai vaikkapa aloittavan yrityksen sopimusehtojen tarkistusta. Toimin päivittäin läheisessä yhteistyössä perintäasiantuntijoidemme kanssa. Lisämausteen työhöni antaa kouluttaminen kursseillamme ja webinaareissamme.   

- Anna-Erika Mäkitalo, Visma Duetto

Jarno Salimäki

Työskentelen M2:n tuotekehityksessä ja toimin M2-tiimin Scrum Masterina. Lisäksi olen mukana Tiiman tuotekehityksessä. Olen työskennellyt eri tuotteiden parissa yli 18 vuotta, joten olen ollut miltei joka projektissa mukana. Tiimistämme kertoo paljon se, että moni muukin on viihtynyt talossa kauan.

- Jarno Salimäki, Visma Enterprise

Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.