Avoimet työpaikat

Tiiminvetäjä

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoten ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. 340 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina ostaa yli 330 000 asiakasta. Visma-konsernissa on yli 5 600 työntekijää ja vuonna 2013 sen liikevaihto oli 6 500 miljoonaa Norjan kruunua. Suomessa Vismalla on yli 900 henkilöä ja yli 50 000 asiakasta. Visma Services Oy:ssä työskentelee yli 500 henkilöä 20 paikkakunnalla.

Lisätietoa yrityksestä: www.visma.fi/tietoa-vismasta/

Haemme nyt Helsinkiin

Tiiminvetäjää

vastaamaan kirjanpitotiimin esimiestyöstä ja tiimin asiantuntijapalveluista.

Sinulla on vahva käytännön osaaminen laskennasta, ja näyttöjä sekä esimiehenä toimimisesta että asiantuntijatyöstä.

Työskentelet luontevasti asiakkaiden kanssa, ja omaat hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot. Olet aktiivisesti mukana asiakaspalvelun kehittämisessä. Tarvittaessa osallistut myös asiakastöihin.

Olet elementissäsi koordinoimassa ja kehittämässä tiimityötä. Pidät tärkeänä ja edesautat tiimisi tavoitteiden saavuttamista, asiakastyytyväisyyttä, sekä henkilöstön sitoutumista. Olet innokas päivittämään ja jakamaan osaamistasi. Haluat kehittää itseäsi, ja hyödynnät mahdollisuudet osaamisesi syventämiseen asiakasprojekteissa.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta. KLT-tutkinto, konsernikirjanpidon osaaminen sekä Netvisorin tai muiden pilvipalveluiden tuntemus ovat tehtävässä eduksi. Työkieli on pääasiallisesti suomi, hyvä englannin kielen taito on eduksi.

Mielenkiintoisen tehtävän lisäksi tarjoamme dynaamisen työympäristön kasvu- ja kehitysvaiheessa olevassa yrityksessämme, sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut. Toimitilamme sijaitsevat Elielinaukiolla aivan Helsingin ydinkeskustassa.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa 4.2. klo 13-15 ja 6.2. klo 8-11 Lars Forsström, puh. 040 511 2127.

Hae tehtävään 16.2. mennessä täällä.