Avoimet työpaikat

Tietojärjestelmäasiantuntija

Visma Duetto Oy on edelläkävijä perinnän SaaS-palveluiden tarjoamisessa. Toimintamme perustuu henkilökohtaisten asiantuntijapalveluiden sekä edistyksellisten e-palveluiden yhdistämisessä asiakkaamme parhaaksi. Palvelemme noin 50 asiantuntijan voimin yli 2 000 asiakasta Suomessa ja ulkomailla. Olemme kasvuyritys ja meillä on kunnianhimoiset myyntitavoitteet, joihin pääseminen vaatii määrätietoista myynnin tekemistä. www.vismaduetto.fi

Visma Duetto Oy on osa pohjoismaista Visma-konsernia, jossa työskentelee 6100 eri osa-alueiden asiantuntijaa ja joka palvelee yli 340 000 asiakasta. Suomessa toimivat viisi tytäryritystä työllistävät lähes 1000 ammattilaista 30 toimipisteessä eri puolilla maata, sekä palvelevat yli 50 000 asiakasyritystä.

Etsimme Turkuun

TIETOJÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA

Haluatko kehittyä monipuolisessa ympäristössä ja työssä ? Haluatko työskennellä kansainvälisessä organisaatiossa, joka tarjoaa upeita uramahdollisuuksia? Jos sinulla tämän lisäksi on kykyä ratkoa haasteita ja nautit teknisten asioiden kanssa työskentelystä, saatat olla hakemamme tyyppi!

MITÄ ODOTAMME SINULTA?
Tietojärjestelmäasiantuntijana vastaat toiminnanohjausjärjestelmämme kehitystyöstä, siihen liittyvistä ratkaisuista ja palvelinkokonaisuuden kehittämisestä.

Osana asiantuntevaa kehitystiimiämme määrittelet toiminnanohjausjärjestelmämme toimintoja ja vastaat omien projektien dokumentoinnista sekä testauksen toteutumisesta aina tuotantoon päätymiseen asti. Saat loppukäyttäjän tarpeet muotoiltua järjestelmään toteutettavaan muotoon. Arvioit uusien työkalujen toimivuutta ja vastaat näiden käyttöönotosta. Tarpeen vaatiessa toteutat myös ohjelmointiprojekteja sekä skriptaustöitä.

Palvelinkokonaisuuden kehittämisestä vastaavana varmistat teknisen laadun mm. erilaisten valvontamekanismien ja palautussuunnitelmaa käyttäen. Tietoturvasta huolehtiminen on olennainen osa työtäsi. Dokumentoit toimintatavat sujuvasti ja seuraat aktiivisesti järjestelmää pullonkaulojen löytämiseksi sekä ratkaisujen esiin tuomiseksi. Edellytämme ongelmanratkaisukykyä ja hyviä kommunikointitaitoja. Sinulla on myös Linux-palvelinjärjestelmien ja tietokantajärjestelmien (esim. MySQL) tuntemusta sekä ohjelmointitaitoa (esim. PHP, Python). Kokemus tietojärjestelmien suunnittelusta ja toteutuksesta katsotaan eduksi. Arvostamme myös oma-aloitteisuuttasi ja englanninkielen osaamistasi. Työsuhde on vakituinen ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi, CV sekä palkkatoiveesi 30.4.2015 mennessä sähköpostilla rekry@vismaduetto.fi 

Lisätietoja tehtävästä:
Christoffer Brunberg, Production Director
Puh. 040 0324 491
christoffer.brunberg@visma.com