Avoimet työpaikat

Taloushallinnon asiantuntija

Visma tehostaa asiakkaidensa liiketoimintaa tarjoamillaan toiminnanohjauksen ja asiakkuuksienhallinnan tietojärjestelmillä sekä laadukkailla taloushallinnon ulkoistamispalveluilla. Kansainvälinen ja kehittyvä organisaatiomme tukee asiakkaidemme menestystä joustavien ja luotettavien ratkaisujen avulla. 

Suomen Visma on osa pohjoismaista Visma-konsernia, jossa työskentelee yli 5 000 eri osa-alueiden asiantuntijaa, ja joka palvelee noin 340 000 asiakasta. Suomessa toimivat yrityset työllistävät yli 9000 ammattilaista yli 30 toimipisteessä eri puolilla maata sekä palvelevat yli 40 000 asiakasta.

Visma Services Oy:ssä työskentelee noin 500 henkilöä yli 20 paikkakunnalla. Menestyksemme perustuu ennen kaikkea ammattitaitoiseen ja sitoutuneeseen henkilökuntaan. 

Etsimme nyt energistä lisävahvistusta Oulun yksikköömme, osaksi Visman kasvutarinaa

Odotamme Sinulta tehtävään soveltuvan koulutustaustan lisäksi vankkaa kokemusta monipuolisista kirjanpitotehtävistä tai vaihtoehtoisesti halua kasvaa ja kehittyä taloushallinnon asiantuntijaksi, jolle asiakaspalvelu, konsultoiva ote ja sähköinen taloushallintomaailma ovat ehdottomasti tätä päivää. Persoonana olet reipas ja vuorovaikutteinen tiimipelaaja, joka osaa hyödyntää tehokkaasti tietojärjestelmiä ja on innokas oppimaan uutta. 

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja haasteellisen työtehtävän sekä mukavan työyhteisön ja työympäristön, uusissa toimitiloissamme Oulun keskustassa. Käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet ja tietolähteet. Laaja asiantuntijaverkostomme tukee Sinua työhösi liittyvissä erityiskysymyksissä.

Työsuhde on vakituinen ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tartu haasteeseen ja hae tehtävää 9.11.2014 mennessä.  

Lisätietoja tehtävästä antaa toimistopäällikkö Heidi Kananen, puh. 050 566 3091, ajalla 30.10.2014 ja 5.11.2014 klo 9 – 15 sekä henkilöstöpäällikkö Irene Holmberg, puh. 040 707 8284, arkisin klo 9 - 15.

Täytä hakemus alla olevasta linkistä:

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?285ff4f4