Avoimet työpaikat

Taloushallinnon asiantuntija

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoten ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. 340 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina ostaa yli 330 000 asiakasta. Visma-konsernissa on yli 6 400 työntekijää ja vuonna 2014 sen liikevaihto oli 7 100 miljoonaa Norjan kruunua. Suomessa Vismalla on yli 900 henkilöä ja yli 50 000 asiakasta. Visma Services Oy:ssä työskentelee yli 500 henkilöä 17 paikkakunnalla.

Oletko asiakaslähtöinen taloushallinnon ammattilainen?

Haemme nyt

TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJAA VARKAUDEN YKSIKKÖÖMME

hoitamaan asiakasyritystemme kirjanpitoa ja raportointia, sekä asiakasneuvontaa.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa, käytännön kokemusta monipuolisista kirjanpitotehtävistä ja raportoinnista, kykyä hyödyntää toiminnanohjausjärjestelmiä työssäsi, sekä aitoa halua kehittyä taloushallinnon asiantuntijana. Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaslähtöistä asennetta, proaktiivista ja vastuullista työotetta, hyviä tiimityötaitoja, sekä halua työskennellä tuloksellisesti sekä taloushallinnon rutiinien että vaativien asiantuntijatehtävien parissa.  

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja kehittävän työtehtävän sekä mukavan työyhteisön kilpailukykyisine henkilöstöetuineen. Käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet ja tietolähteet. Laaja asiantuntijaverkostomme tukee Sinua työhösi liittyvissä erityiskysymyksissä.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Lisätietoja tehtävästä antaa toimistopäällikkö Juha-Pekka Hämäläinen, puh. 040 552 7228 ja henkilöstöpäällikkö Irene Holmberg, puh. 040 707 8284, arkisin klo 9 – 15.

Hae tehtävään mahdollisimman pian kuitenkin viimeistään 4.9.2015, alla olevan linkin kautta:

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?710ba9ee