Avoimet työpaikat

Service Delivery Manager

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT-alan projekti- ja konsultointipalveluita. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 340 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita.  Lisäksi yli 330 000 asiakasta ostaa Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina. Visma-konsernissa on 6 100 työntekijää, ja vuonna 2013 sen liikevaihto oli 6 500 miljoonaa Norjan kruunua Suomessa Vismalla on yli 900 henkilöä ja yli 50 000 asiakasta. Visma Services Oy:ssä työskentelee yli 500 henkilöä 20 paikkakunnalla.

Lisätietoa yrityksestä: www.visma.fi/tietoa-vismasta/

Oletko asiakasjohtamisen ja taloushallintopalvelujen kehittämisen ammattilainen, ja olet elementissäsi toimiessasi B-to-B- asiakasrajapinnassa?

Toimintamme voimakkaasti kasvaessa haemme

Service Delivery Manageria BMS-yksikköömme

Tehtäviisi kuuluu:

  • vastuu BMS-yksikön nimettyjen asiakkuuksien taloushallintopalvelujen laadusta palvelusopimuksen ja KPI-mittareiden mukaisesti
  • asiakassopimusten muutosprosessien läpivienti
  • proaktiivinen yhteydenpito asiakkaaseen
  • asiakkaan lisäpalvelutarpeiden kartoitus
  • myynnin ja uusasiakashankinnan tukeminen
  • taloushallintopalvelujen kehittäminen
  • osallistuminen yksikön ohjausryhmätyöskentelyyn ja budjetointiin

Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, työkokemusta taloushallinnon kehitystehtävistä, sekä näyttöjä tuloksellisesta työskentelystä sekä taloushallinnon asiantuntijana että asiakasrajapinnassa. 2-5 vuoden työkokemus Key Account Managerin tehtävistä katsotaan eduksi.

Olet järjestelmällinen, aktiivinen ja tuloshakuinen, ja haluat tukea toiminnallasi asiakkaidemme menestystä. Olet valmis matkustamaan asiakas- ja myyntitapaamisiin pääkaupunkiseudun lisäksi myös muualla Suomessa. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja verkostoitumistaidot, ja olet luonteva esiintyjä. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielen osaaminen on eduksi.

Tarjoamme sinulle avaintehtävän asiakasrajapinnassa, sekä dynaamisessa ja innostavassa työyhteisössä, jossa toimintaamme ohjaavat arvomme: kunnioitus, luotettavuus, innovatiivisuus, osaaminen ja yhteishenki. Tuemme henkilöstömme työhyvinvointia myös monipuolisilla henkilöstöeduilla.

Toimitilamme sijaitsevat Visma-talossa Elielinaukiolla, aivan Helsingin ytimessä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 1.4.2015.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jaana Palomäki, puh. 040 500 34 28, arkipäivisin klo 9-10 välillä.

Mikäli koet, että tämä tehtävä on juuri sinua varten, hae tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin 15.1.2015 mennessä täällä.