Avoimet työpaikat

Senior Financial Controller

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoten ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. 340 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina ostaa yli 330 000 asiakasta. Visma-konsernissa on yli 5 600 työntekijää ja vuonna 2013 sen liikevaihto oli 6 500 miljoonaa Norjan kruunua. Suomessa Vismalla on yli 900 henkilöä ja yli 50 000 asiakasta. Visma Services Oy:ssä työskentelee yli 500 henkilöä 20 paikkakunnalla.

Lisätietoa yrityksestä: www.visma.com

Haemme nyt Helsinkiin

Senior Financial Controlleria

toteuttamaan ja kehittämään asiakkaillemme tarjottavia laskentapalveluja.

Tehtäviisi kuuluu nimettyjen asiakasyritystesi kirjanpito, tilinpäätösten laatiminen, budjetointia, raportointia, sekä asiakkaan laskennan ja raportoinnin kehittämistä.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja vähintään viiden vuoden työkokemusta vaativista laskentatehtävistä.

Senior Financial Controllerin tehtävässä menestyminen edellyttää myös asiakaslähtöisyyttä, proaktiivisuutta ja vastuullisuutta, sekä halua työskennellä tuloksellisesti laskennan asiantuntijatehtävien parissa. Visma Business- toiminnanohjausjärjestelmän tuntemus ja konsernikirjanpidon osaaminen ovat tehtävässä eduksi.

Mielenkiintoisen ja kehittävän työtehtävän lisäksi tarjoamme dynaamisen työympäristön kasvu- ja kehitysvaiheessa olevassa yrityksessämme, sekä hyvät henkilöstöedut.

Toimitilamme tulevat sijaitsemaan Elielinaukiolla aivan Helsingin ydinkeskustassa lokakuusta alkaen.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sari Lindén, puh. 040 3560 450.

Hae tehtävään 30.9.2014 mennessä täyttämällä hakulomake täällä