Avoimet työpaikat

Ratkaisumyyjä

YAP Solutions Oy on vakavarainen, suomalainen IT- palvelutalo, jossa työskentelee noin 70 henkilöä. Toimintamme on keskittynyt Työttömyyskassojen, Ammattiliittojen, Yritysten, Järjestöjen ja Lehtitalojen IT -kokonaispalvelun tuottamiseen.

Visma Software Oy on kansainvälinen IT-alan yritys, joka kehittää, markkinoi ja myy taloushallinnan, toiminnanohjauksen, asiakkuuksienhallinnan ja hankintatoimen tietojärjestelmiä. Yhdessä jälleenmyyjäpartneriemme kanssa asennamme, ylläpidämme ja tuemme järjestelmiämme sekä koulutamme niiden käyttäjät. 

Olemme osa pohjoismaista Visma-konsernia, jossa työskentelee 5 500 eri osa-alueiden asiantuntijaa ja joka palvelee noin 340 000 asiakasta. Suomessa toimivat Visma-yhtiöt työllistävät yli 900 ammattilaista 30 toimipisteessä eri puolilla maata, sekä palvelevat yli 50 000 asiakasyritystä.

YAP Solutions Oy:n Yritysratkaisut -liiketoimintalinjan laajentuessa YAP Solutions Oy hakee yhdessä Visma Software Oy:n kanssa YAP Solutions Oy:n Vantaan toimipisteeseen

Ratkaisumyyjää

Olet myynnin ammattilainen. Sinulla on kokemusta tuloksellisesta B2B –myynnistä ja ERP -järjestelmistä. Suhtaudut myynnin aktiivisuuteen järjestelmällisesti ja ratkaisuhakuisesti, koska ymmärrät aktiivisuuden olevan tuloksellisen myynnin elinehto. Tehtävä edellyttää aitoa motivaatiota ja innokkuutta toimia myyntitehtävissä.

Olet asiakaslähtöinen ja osoitat ratkaisukeskeistä toimintatapaa, järjestelmällisyyttä, dynaamista otetta, kykyä nähdä kokonaisuuksia sekä hyvää uuden omaksumiskykyä. Persoonana luot työkavereihisi positiivista tekemisen meininkiä. Kommunikoit suoraan ja kunnioittavalla tavalla. Olet valmis toimimaan aktiivisesti asiakasrajapinnassa ja matkustamaan kotimaassa.

Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden olla keskeisenä osana asiantuntemusta arvostavassa, toimivassa, tietoa jakavassa ja oppimiseen kannustavassa työyhteisössä, jossa pitkät työsuhteet ovat tyypillisiä. Panostamme työssä jaksamiseen: meillä on tekemisen meininkiä ja hyvä ilmapiiri. Käytössämme on edistykselliset työkalut sekä järjestelmät. Työympäristössämme sinulla on mahdollisuus kehittyä ja muokata tehtävänkuvaasi osaamisesi ja tavoitteidesi mukaan.

Toivomme sinulta

Kykyä tehokkaaseen ja ratkaisuhakuiseen työskentelyyn kokonaisuudet halliten, unohtamatta kriittisiä yksityiskohtia. Toimintaasi leimaa ahkeruus, itsenäisyys ja vastuuntunto. Ymmärrät, että tehtävässä joudut välillä joustamaan ja venymään. Sinulla on taito ratkaista ongelmia ja olet sosiaalinen persoona sekä:

  • Ymmärrät asiakkaiden tarpeet
  • Suhtaudut myyntiin järjestelmällisesti ja olet kokenut B2B -myyjä
  • Tunnet yritys- ja taloushallintojärjestelmiä (ERP ja CRM)

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-päällikkö Heikki Kärki, (050 574 8830), heikki.karki@yap.fi 

Jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 5.5., rekrytointi@yap.fi

www.yapsolutions.fi/