Avoimet työpaikat

Product Specialist, Severa

Visma Solutions Oy on Suomen johtava pk-yrityksille pilvipalveluita tuottava ohjelmistotalo. Visma Solutionsin tuoteperheeseen kuuluvat työnohjausratkaisu Severa, taloushallinnon ja toiminnanohjauksen ratkaisu Netvisor, budjetointi ja raportointityökalu Navita sekä verkkolaskuoperaattorialusta Maventa.

Visma Solutions Oy on osa pohjoismaista Visma-konsernia, jossa työskentelee 5600 eri osa-alueiden asiantuntijaa ja joka palvelee yli 340 000 asiakasta. Suomessa toimivat tytäryritykset työllistävät 1000 ammattilaista 30 toimipisteessä eri puolilla maata, sekä palvelevat yli 50 000 asiakasyritystä

Etsimme energistä tuoteasiantuntijaa Lappeenrantaan tai Helsinkiin vahvistamaan piinkovaa  tiimiämme.

Mitä tarjoamme?

Visma Solutions on edelläkävijä Saas- pohjaisissa toiminnanohjauksen sekä taloushallinnon ratkaisuissa ja palveluitamme käyttää jo lähes 10 000 suomalaista yritystä.  Pääset kehittämään itseäsi innostavassa ja yhdessä alansa parhaista työympäristöistä muiden myynnin ja liiketoiminnan kehittämisen ammattilaisten kanssa.

Toimit Visma Severa tuotesiantuntijatiimissämme. Visma Severa on optimoitu selainpohjainen ratkaisu asiantuntija- ja projektiyrityksille, jolla yritys hallitsee projektit myynnistä laskutukseen. Visma Severa parantaa yritysten liiketoimintaa ilman laajaa konsultointia ja räätälöintiä. 

Etsimmekö juuri Sinua?

Voit olla myyntityön piinkova ammattilainen ja tuloksentekijä, tai motivaatiota puhkuva kasvava kyky. Tärkeintä on, että sinulla on polte toimia asiakasrajapinnassa ja kehittää itseäsi edelleen myynnin ja asiakkuuksien parissa. Luonteeltasi olet ahkera ja hyvällä pelisilmällä varustettu joukkuepelaaja. Pystyt nopeasti omaksumaan uusia asioita ja olet valmis laittamaan itsesi likoon tavoitteiden  saavuttamiseksi. Kykenet haastamaan asiakasta liiketoiminnan kehittämisessä ja pystyt rakentamaan näkemyksellisiä ratkaisuja asiakkaiden haasteisiin.

Arvostamme, jos sinulla on kokemusta seuraavista osa-alueista:

  • Asiantuntija- sekä projektiyritysten liiketoiminnasta
  • Tuloksekkaasta B2B -myynnistä
  • Aiempaa kokemusta liiketoiminnan tehostamisen ja kehittämisen järjestelmien käytöstä tai myynnistä

Englannin kielen perusosaaminen on vaadittavaa, sillä toimimme myös kansainvälisillä markkinoilla. Työpaikkana on Lappeenranta tai Helsinki.

Tunnetko olevasi etsimämme tulevaisuuden tekijä asiantuntijatiimissämme? Myy itsesi meille videon tai hakemuksen sekä cv:n muodossa 7.6.2015 mennessä tämän linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn niiden saavuttua ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätiedot

Jarkko Iitiä
Sales Manager
044 357 0172
jarkko.iitia@visma.com

www.netvisor.fi
www.vismasolutions.com