Avoimet työpaikat

Payroll Specialist, Team Leader

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoten ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. 340 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina ostaa yli 330 000 asiakasta. Visma-konsernissa on yli 6 700 työntekijää ja vuonna 2014 sen liikevaihto oli 7 100 miljoonaa Norjan kruunua. Suomessa Vismalla on yli 1000 henkilöä ja yli 50 000 asiakasta. Visma Services Oy:ssä työskentelee yli 500 henkilöä 17 paikkakunnalla.

Lisätietoa yrityksestä: www.visma.fi/tietoa-vismasta/

Toimintamme kasvaessa haemme

Payroll Specialist, Team Leaderia Tampereelle

Toimit palkkapalvelutiimin vetäjänä vastaten tiimisi resursseista ja ajankäytöstä. Vastaat myös nimettyjen kansainvälisten ja kotimaisten asiakkaiden palkanlaskentatehtävistä asiakassopimustemme ja laatuvaatimustemme mukaisesti. Raportoit tehtävässäsi Payroll Managerille.

Edellytämme sinulta soveltuvaa kaupallista koulutusta (esim. tradenomi), sekä työkokemusta palkanlaskennan asiantuntija- ja esimiestehtävistä. Odotamme sinulta vahvaa osaamista TES-tulkinnoista ja palkanlaskentaan liittyvien työsuhdeasioiden konsultoinnista. Palkkahallinnon ja HR:n tietojärjestelmien, etenkin Personec W:n ja Netvisorin osaaminen on eduksi.

Olet asiakaspalveluhenkinen, paineensietokykyinen ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava tiimipelaaja. Käytät sujuvasti toimiston yleisimpiä IT-sovelluksia. Työkielet ovat suomi ja englanti. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän lisäksi tarjoamme dynaamisen ja kannustavan työympäristön kasvu- ja kehitysvaiheessa olevassa yrityksessämme, sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen palkkapalvelukeskusten johtaja Marita Tenkanen, puh. 050-548 0453.

Hae tehtävään 29.12.2015 mennessä täällä.