Avoimet työpaikat

Payroll Manager

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoten ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. 340 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina ostaa yli 330 000 asiakasta. Visma-konsernissa on yli 6 700 työntekijää ja vuonna 2014 sen liikevaihto oli 7 100 miljoonaa Norjan kruunua. Suomessa Vismalla on yli 1000 henkilöä ja yli 50 000 asiakasta. Visma Services Oy:ssä työskentelee yli 500 henkilöä 17 paikkakunnalla.

Lisätietoa yrityksestä: www.visma.fi/tietoa-vismasta/

Oletko esimiestyön, uusasiakashankinnan ja palkanlaskennan asiantuntija?  

Toimintamme kasvaessa haemme nyt

Payroll Manageria Tampereelle

Toimit palkkapalveluyksikön tulosvastuullisena esimiehenä vastaten osastosi palvelutuotannosta, sekä resurssien ja ajankäytön suunnittelusta ja seurannasta. Vastaat yksikkösi budjetoinnista, tuloksesta ja henkilöstöstä. Lisäksi vastaat omien nimettyjen asiakkaittesi vaativista palkanlaskentatehtävistä asiakassopimustemme ja laatuvaatimustemme mukaisesti.

Ylläpidämme korkeaa laatua palkkapalvelussamme ja prosessimme ovat ISAE3402-auditoituja. Asiantuntijana osallistut asiakashankintaan yhteistyössä myynnin kanssa. Raportoit tehtävässäsi Visman Suomen palkkakeskusten johtajalle.

Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kuten kauppatieteiden maisterin tutkintoa, ja vähintään viiden vuoden työkokemusta tulosvastuullisesta esimiestyöstä, sekä haasteellisista palkka- tai henkilöstöhallinnon tehtävistä. Olet ratkaisukeskeinen ja innostava esimies ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Odotamme sinulta tavoitteellisen esimiestyöskentelyn lisäksi vahvaa osaamista TES-tulkinnoista, sekä palkanlaskentaan liittyvien työsuhdeasioiden konsultoinnista. Tunnet Tampereen talousalueen ja sinulla on hyvät verkostoitumistaidot.

Palkkahallinnon ja HR:n tietojärjestelmien, etenkin Personec W:n ja Netvisorin osaaminen lasketaan eduksi. Käytät sujuvasti myös toimiston yleisimpiä IT-sovelluksia. Työkielet ovat suomi ja englanti. Ruotsin kielen osaaminen on eduksi.

Haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän lisäksi tarjoamme dynaamisen ja kannustavan työympäristön kasvavassa yksikössämme, sekä hyvät henkilöstöedut. Toimitilamme Tampereella sijaitsevat hyvin kulkuyhteyksien varrella.

Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen palkkakeskusten johtaja Marita Tenkanen, puh. 050-548 0453.

Lähetä hakemuksesi 29.12.2015 mennessä täällä.