Avoimet työpaikat

Partner Manager

Visma Solutions Oy on Suomen johtava pk-yrityksille pilvipalveluita tuottava ohjelmistotalo. Yrityksen tuoteperheeseen kuuluvat työnohjausratkaisu Visma Severa, taloushallinnon ja toiminnanohjauksen ratkaisu Visma Netvisor, raportoinnin ja ennustamisen työkalu Visma Navita sekä verkkolaskuoperaattorialusta Maventa.

Olemme osa Visma-konsernia, jossa työskentelee 6 500 eri osa-alueiden asiantuntijaa ja joka palvelee 340 000 asiakasta Pohjoismaissa. Suomessa toimivat seitsemän tytäryritystä työllistävät yli 1 000 ammattilaista sekä palvelevat yli 50 000 asiakasyritystä. 

Kuka olet?

Olet kehittänyt tuloksekkaasti liiketoiminnan verkostoja, asiakkuuksia ja kumppanuuksia. Sinulta on kokemusta liiketoiminnan suunnittelusta, ennakoiva asenne sekä uteliaisuus uuden oppimiseen. Pystyt kaikille osapuolille tuloksellisiin neuvotteluihin sekä yhteistyöhön. Mahdollisista konfliktitilanteista selviät kommunikointi- ja johtamistaidoillasi.

Omaat näyttöjä siitä, että olet aloitekykyinen ja neuvokas ammattilainen, joka pystyy suunnittelemaan, suorittamaan ja seuraamaan omaa tekemistä lyhyellä ja pitkällä aikavälillä. Ymmärrät liiketoiminnan kokonaisvaltaisesti eri näkökulmista ja pystyt viestimään asiasta tehokkaasti niin sisäisesti kuin kumppaneillemmekin. Aktiivinen, oikeiden asioiden tekeminen sekä myynnillinen tulostavoitteiden saavuttaminen on sinulle tärkeää.

Sinulla on näkemystä markkinoista ja kilpailusta, jossa tilitoimistot toimivat nyt ja tulevaisuudessa ja pystyt näkemään mahdollisuuksia kumppanin liiketoiminnassa.

Mistä vastaat?

Suunnittelet ja kehität Premium Partner – tilitoimistokumppaneidemme liiketoimintaa Netvisor-palvelumme ja konseptimme avulla. Olet vastuussa sinulle nimettyjen kumppaneiden liikevaihdon kasvusta sekä tyytyväisyydestä. Lisäksi toteutat hyvää kumppaniviestintää sekä osaat tukea kumppanin asiakashankintaa tavoitteellisesti. Sisäisesti pystyt rakentamaan hedelmällistä yhteistyötä kumppanin menestymisen eteen.

Mitä tarjoamme?

Visma Solutions on edelläkävijä SaaS-pohjaisissa toiminnanohjauksen sekä taloushallinnon ratkaisuissa ja palveluitamme käyttää jo yli 30 000 suomalaista yritystä. Yrityksellämme on kunnianhimoiset kasvu- ja myyntitavoitteet, joihin pääseminen vaatii erinomaista onnistumista Netvisor-tilitoimistokumppanuuksien kehittämisessä. 

Tehtävässä olet osa viiden hengen tilitoimistomyyntitiimiä, joka tekee yhteistyötä noin 400 suomalaisen tilitoimiston kanssa. Kokonaisuudessaan meitä on 110 eri tehtävien ammattilaista Visma Solutions Oy:ssä. Olemme olleet kolmena vuotena peräkkäin yksi Suomen parhaimmista työpaikoista (Great Place to Work).

Työpaikka sijaitsee Helsingissä tai Lappeenrannassa.

Täytä hakemus täällä. Hakuaika päättyy 19.08.2015.

Ota yhteyttä, jos haluat kuulla lisää!

Lisätiedot

Helena Kinnunen
Sales Manager
puh. 050 346 4469