Avoimet työpaikat

Partner Manager, Maventa

Visma Solutions Oy on Suomen johtava pk-yrityksille pilvipalveluita tuottava ohjelmistotalo. Yrityksen tuoteperheeseen kuuluvat työnohjausratkaisu Visma Severa, taloushallinnon ja toiminnanohjauksen ratkaisu Visma Netvisor, raportoinnin ja ennustamisen työkalu Visma Navita sekä verkkolaskuoperaattorialusta Maventa.

Olemme osa Visma-konsernia, jossa työskentelee 6 700 eri osa-alueiden asiantuntijaa ja joka palvelee 400 000 asiakasta Pohjoismaissa. Suomessa toimivat seitsemän tytäryritystä työllistävät yli 900 ammattilaista sekä palvelevat yli 50 000 asiakasyritystä.

Kuka olet?

Olet vastannut liiketoimintaverkostojen tuloksekkaasta kehittämisestä yhdessä asiakkaiden ja kumppanien kanssa. Etsimme hyvää tyyppiä ja tiimipelaajaa. Sopiva korkeakoulututkinto katsotaan eduksi, mutta ei ole sopivan henkilön löytyessä välttämätön. Sinulla on tekemisessä kaupallinen ote ja halu ymmärtää asiakasyritysten taloushallintoa. Arvostamme ylätason ymmärrystä tietojärjestelmistä ja ohjelmoinnista. Erityisesti ymmärrys toiminnanohjausjärjestelmistä on huomattava etu.

Omaat näyttöjä siitä, että olet aloitekykyinen ja neuvokas ammattilainen, joka pystyy suunnittelemaan, suorittamaan ja seuraamaan omaa tekemistä lyhyellä ja pitkällä aikavälillä. Ymmärrät liiketoiminnan kokonaisvaltaisesti eri näkökulmista ja pystyt viestimään asiasta tehokkaasti niin sisäisesti kuin kumppaneille. Aktiivinen, oikeiden asioiden tekeminen sekä tulostavoitteiden saavuttaminen on sinulle tärkeää.

Mistä vastaat?

Toimit Partner managerina Maventa Verkkolaskutus palvelussa. Maventa on asiakasmäärältään Suomen suurin ja nopeimmin kasvava verkkolaskuoperaattori. Maventaa käyttää Suomessa 39 000 yritystä. Tehtävänäsi on jakelukanavaverkoston laajentaminen sekä suuryritysten hankinta asiakkaiksemme.

Etsit aktiivisesti verkkolaskutukselle sopivia jakelukanavia kuten ohjelmistotaloja, tilitoimistoja ja ohjelmistokonsultteja. Osaat laatia molemminpuolisesti hyödyttäviä ehdotuksia ja neuvotella sopimuksia.

Toinen puoli työstä koostuu suurasiakas hankinnasta. Vastaat asiakas tiedusteluihin ja autat asiakasta löytämään heille parhaiten sopivia ratkaisuja. Laadit vastauksia tarjouspyyntöihin ja kontaktoit aktiivisesti potentiaalisia asiakkaita.

Tehtävääsi kuuluu myös osallistuminen budjetointiin, markkinoinnin suunnitteluun ja tuotesuunnittelun päätöksentekoon.

Mitä tarjoamme?

Visma Solutions on edelläkävijä SaaS-pohjaisissa toiminnanohjauksen sekä taloushallinnon ratkaisuissa ja palveluitamme käyttää jo yli 30 000 suomalaista yritystä. Yrityksellämme on kunnianhimoiset kasvu- ja myyntitavoitteet, joihin pääseminen vaatii erinomaista onnistumista Netvisor-tilitoimistokumppanuuksien kehittämisessä. Deloitte valitsi hiljattain Visma Solutionin 13. nopeimmin kasvaneeksi teknologiayritykseksi Suomessa (Deloitte Technology Fast 50, Finland). Suomen parhaat työpaikat listauksessa sijoituksemme on 12. (Great Place to Work 2015).

Kokonaisuudessaan meitä on reilut 120 eri tehtävien ammattilaista Visma Solutions Oy:ssä. Olemme olleet kolmena vuotena peräkkäin yksi Suomen parhaimmista työpaikoista (Great Place to Work). Työpaikka sijaitsee Helsingissä. Vakuuta meidät lähettämällä hakemuksesi ja CV 17.1.2016 mennessä osoitteeseen jarkko.iitia@visma.com.

Ota yhteyttä, jos haluat kuulla lisää!

Yhteystiedot

Jarkko Iitiä
Sales Director, Channel sales
gsm: 044 357 0172
jarkko.iitia@visma.com