Avoimet työpaikat

Palkanlaskijaksi, Helsingin palkkakeskukseen

vähittäiskaupan IT ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. 340 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina ostaa yli 330 000 asiakasta. Visma-konsernissa on yli 6 400 työntekijää ja vuonna 2014 sen liikevaihto oli 7 100 miljoonaa Norjan kruunua. Suomessa Vismalla on yli 900 henkilöä ja yli 50 000 asiakasta. Visma Services Oy:ssä työskentelee yli 500 henkilöä 17 paikkakunnalla.

Lisätietoa yrityksestä: www.visma.fi/tietoa-vismasta/

Etsimme ammattitaitoista

PALKANLASKIJAA, Helsingin palkkakeskukseen

hoitamaan asiakkaidemme vaativia palkkahallinnon työtehtäviä 

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä ja vankkaa kokemusta palkanlaskennan työtehtävistä. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutustausta ja olet persoonana hyvät vuorovaikutustaidot omaava ja paineensietokykyinen tiimipelaaja. Monipuolinen TES-tuntemus sekä erityisesti Personec W-osaaminen katsotaan eduksi. Omaathan myös mielenkiintoa ja opiskeluintoa tietojärjestelmien tehokkaaseen hyödyntämiseen, oman osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen sekä halua työskennellä osana ammattitaitoista ja osaavaa tiimiä?  

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisten ja monipuolisten työtehtävien parissa, viihtyisässä työympäristössä, Helsingin ydinkeskustassa. Käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet ja tietolähteet. Laaja asiantuntijaverkostomme tukee Sinua työhösi liittyvissä erityiskysymyksissä.  

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Tartu haasteeseen ja hae tehtävää 23.7.2015 mennessä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.  

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö, Irene Holmberg, gsm 040 707 8284.

Täytä hakemus alla olevasta linkistä: 

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?bcafc921