Avoimet työpaikat

Palkanlaskija

Visma tehostaa asiakkaidensa liiketoimintaa tarjoamillaan toiminnanohjauksen ja asiakkuuksienhallinnan tietojärjestelmillä sekä laadukkailla taloushallinnon ulkoistamispalveluilla. Kansainvälinen ja kehittyvä organisaatiomme tukee asiakkaidemme menestystä joustavien ja luotettavien ratkaisujen avulla.
Suomen Visma on osa pohjoismaista Visma-konsernia, jossa työskentelee yli 5 000 eri osa-alueiden asiantuntijaa, ja joka palvelee noin 320 000 asiakasta. Suomessa toimivat seitsemän tytäryritystä työllistävät yli 750 ammattilaista 34 toimipisteessä eri puolilla maata sekä palvelevat yli 40 000 asiakasta.
Visma Services Oy:ssä työskentelee noin 500 henkilöä yli 20 paikkakunnalla. Menestyksemme perustuu ennen kaikkea ammattitaitoiseen ja sitoutuneeseen henkilökuntaan.  

Etsimme nyt lisävahvistusta Lappeenrannan palkkakeskukseen, osaksi Visman kasvutarinaa  

Odotamme Sinulta tehtävään soveltuvan koulutustaustan lisäksi vankkaa kokemusta palkanlaskijan työtehtävistä tai vaihtoehtoisesti halua kasvaa ja kehittyä oikeaksi palkkahallinnon asiantuntijaksi, jolle asiakaspalvelu, konsultoiva ote ja sähköinen taloushallintomaailma ovat ehdottomasti tätä päivää. Persoonana olet reipas ja vuorovaikutteinen tiimipelaaja, joka osaa hyödyntää tehokkaasti tietojärjestelmiä ja on innokas oppimaan uutta. Monipuolinen TES-tuntemus sekä erityisesti Netvisor- ja Personec W-osaaminen katsotaan eduksi.  

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja haasteellisen työtehtävän sekä mukavan työyhteisön ja työympäristön, Lappeenrannan Rakuunamäellä sijaitsevassa toimipisteessämme. Käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet ja tietolähteet. Laaja asiantuntijaverkostomme tukee Sinua työhösi liittyvissä erityiskysymyksissä. 

Työsuhde on vakituinen ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tartu haasteeseen ja hae tehtävää 10.4.2015 mennessä.  

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Tiina Makkonen, puh. 044 7191 756, ajalla 24.3. – 27.3.2015 klo 9 – 15 sekä henkilöstöpäällikkö Irene Holmberg, puh. 040 707 8284, arkisin klo 9 - 15.  

Täytä hakemus alla olevasta linkistä: 

https:\\www.sympahr.net/public/pq.aspx?adb8c420