Avoimet työpaikat

Palkanlaskennan tiiminvetäjä

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoten ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. 340 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina ostaa yli 330 000 asiakasta. Visma-konsernissa on yli 5 600 työntekijää ja vuonna 2013 sen liikevaihto oli 6 500 miljoonaa Norjan kruunua. Suomessa Vismalla on yli 900 henkilöä ja yli 50 000 asiakasta. Visma Services Oy:ssä työskentelee yli 500 henkilöä 20 paikkakunnalla.

Lisätietoa yrityksestä:  www.visma.fi/tietoa-vismasta/

Toimintamme kasvaessa haemme Helsinkiin

Palkanlaskennan tiiminvetäjää

Oletko asiakaspalveluhenkinen palkanlaskennan ja esimiestyön ammattilainen? Haluatko työskennellä osana palkkahallinnon
johtavaa asiantuntijaorganisaatiota?

Toimit palkkapalvelutiimin vetäjänä vastaten tiimisi resursseista ja ajankäytöstä. Vastaat myös nimettyjen kansainvälisten ja kotimaisten asiakkaiden palkanlaskentatehtävistä asiakassopimustemme ja laatuvaatimustemme mukaisesti. Raportoit tehtävässäsi palkkapalveluosaston esimiehelle.

Edellytämme sinulta soveltuvaa kaupallista koulutusta, ja näyttöjä sekä palkanlaskennan esimies- että asiantuntijatyöstä. Odotamme sinulta osaamista TES-tulkinnoissa ja palkanlaskentaan liittyvien työsuhdeasioiden konsultoinnissa. Palkkahallinnon ja HR:n tietojärjestelmien, etenkin Personec W:n ja Netvisorin osaaminen lasketaan eduksi. Käytät sujuvasti toimiston yleisimpiä IT-sovelluksia. Työkielet ovat suomi ja englanti, ruotsin kielen osaaminen on eduksi.

Olet elementissäsi koordinoimassa ja kehittämässä tiimityötä. Pidät tärkeänä ja edesautat tiimisi tavoitteiden saavuttamista, asiakastyytyväisyyttä, sekä henkilöstön sitoutumista. Olet asiakaspalveluhenkinen, paineensietokykyinen ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava tiimipelaaja.

Haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän lisäksi tarjoamme dynaamisen ja kannustavan työympäristön kasvu- ja kehitysvaiheessa olevassa yrityksessämme, sekä hyvät henkilöstöedut. Toimitilamme sijaitsevat Elielinaukiolla aivan Helsingin ydinkeskustassa.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työ alkaa helmikuussa 2015, tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa palkkapalvelujen liiketoimintavastaava Marita Tenkanen, puh. 050-548 0453.

Hae tehtävään 15.12. mennessä täällä.

Liitä mukaan CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi.