Avoimet työpaikat

Online sales representative

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoten ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. 340 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina ostaa yli 330 000 asiakasta. Visma-konsernissa on yli 6 100 työntekijää ja vuonna 2014 sen liikevaihto oli 6 500 miljoonaa Norjan kruunua. Suomessa Visma työllistää 1 000 henkilöä ja palvelee yli 50 000 asiakasta.

Online sales representative (Helsinki tai Vaasa)

Haemme myyntitiimiin Visma Softwarelle innostunutta kasvun mahdollistajaa. Työnäsi on validoida liidejä ja omaan asiantuntijuuteen perustuen päättää, mikä Visma Softwaren useista tuotteista on asiakkaalle soveltuvin, ja mitä myyntikanavaa käyttäen asiakasta on järkevin lähestyä.

Saat energiaa hyvistä keskusteluista potentiaalisten asiakkaiden kanssa ja siitä, että olet saanut kaikki uudet kontaktit kiinni päivän päätteeksi. Pystyt keskusteluiden perusteella tekemään päätöksiä siitä, mikä myyntikanava ja ratkaisu sopii asiakkaalle parhaiten. Et jää laakereillesi lepäämään, vaan sinulla on aito halu seurata, analysoida ja kehittää liidihankintaa sekä liidiprosessia.

Toimit osana kehittyvää ja kasvavaa myyntitiimiä. Olet hyvin olennainen osa myyntiprosessia. Toimit sen alkuvaiheessa myynnin, markkinoinnin sekä tuotehallinnan rajapinnassa ja vaikutat koko myynnin menestykseen.

Olet aktiivinen ja oma-aloitteinen. Nautit kilpailusta itseäsi vastaan ja kykenet toimimaan joukkuepelaajana osana tiiminä, pelinrakentajankin roolissa. Sinulla on kyky ymmärtää yritysten taloushallinnon ja toiminnanohjauksen periaatteita. Työssä on tärkeää vilpitön halua auttaa asiakkaita, mutta uskallat myös haastaa asiakkaiden ilmaistuja tarpeita. Tehtävässä menestymistä auttaa

• Sujuva suomi ja englanti
• B2B myyntikokemusta yli 2v
• Taloushallinnon ja toiminnanohjauksen periaatteiden ymmärrystä
• Kaupallinen tai muuten soveltuva koulutus, tradenomi tai vastaava
• Avoin mieli, kykyä ajatella itse ja kehittää toimintaa ja bisnestä yhdessä aina parempaan suuntaan
• Luontainen osaaminen tietoteknisten työkalujen ja järjestelmien käyttäjänä

Tarjoamme paikan kansainvälisessä ja innovatiivisessa yrityksessä, viihtyisän ja rennon työyhteisön, uusimmat työvälineet, sekä mukavat tiimikaverit. Tehtävä on vakituinen.

Toimipaikka: Helsinki tai Vaasa

Lähetä hakemuksesi ja liitä mukaan ansioluettelosi viimeistään 6.12.2015. Hakulomake avautuu klikkaamalla tähän.

Lisätiedot puhelimitse 041 538 9293 / Myyntijohtaja Vesa-Pekka Tapper, seuraavina ajankohtina:
Ti 24.11. klo 11:30 - 13:00
To 26.11. klo 14:00 - 15:00
Ma 30.11. klo 12:00 - 13:00
Ma 3.12. klo 14:00 – 15:00

Vesa-Pekka Tapper,
Director, Business Solutions Sales
Visma Software Oy
vesa-pekka.tapper@visma.com