Avoimet työpaikat

Myyntineuvottelija

Visma Duetto Oy on edelläkävijä perinnän SaaS-palveluiden tarjoamisessa. Toimintamme perustuu henkilökohtaisten asiantuntijapalveluiden sekä edistyksellisten luotonhallinnan e-palveluiden yhdistämisessä asiakkaamme parhaaksi. Palvelemme yli 40 asiantuntijan voimin yli 2 000 asiakasta Suomessa ja ulkomailla. Lue lisää toiminnastamme osoitteessa www.vismaduetto.fi.

Visma Duetto Oy on osa pohjoismaista Visma-konsernia, jossa työskentelee 6 700 eri osa-alueiden asiantuntijaa ja joka palvelee yli 400 000 asiakasta. Tutustu Vismaan osoitteessa www.visma.fi.

Etsimme uusmyyntitiimiimme aktiivista myyntineuvottelijaa. Sijoituspaikkasi voi olla joko Helsinki tai Turku.

Vastuullasi on tehostaa yritysten liiketoimintaa tekemällä näkemyksellistä myyntityötä aktiivisesti ja tehokkaasti. Ymmärrät, miten tehdä töitä, jotta tavoitteesi on saavutettavissa myös pitkällä tähtäimellä.

Menestyäksesi sinun tulee olla oma-aloitteinen ja kunnianhimoinen. Työssäsi tulet haastamaan yritysten nykyisiä toimintatapoja ja kasvaessa asiantuntijaksi tuot näkemyksiä liiketoiminnan kehittämiselle. Voit olla urasi alkupäässä tai jo jonkin verran B2B-kokemusta omaava. Työpäivät käytät mielelläsi uusien asiakkaiden parissa. Tärkeintä on, että sinulla on loistava asenne ja halu menestyä myyjänä.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn monipuolisen asiakaskunnan parissa sekä viihtyisän työyhteisön kilpailukykyisine henkilöstöetuineen. Käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet ja tietolähteet. Suomen paras asiantuntijaverkosto tukee sinua työhösi liittyvissä erityiskysymyksissä.

Työsuhde on vakituinen ja täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Vakuuta meidät lähettämällä vapaamuotoinen hakemus sekä CV viimeistään 31.8.2015 osoitteella rekry@vismaduetto.fi

Lisätietoja antaa Visma Duetto Oy:n myyntijohtaja Mikko Ruoho puh. 044 077 0100,  mikko.ruoho@visma.com seuraavina päivinä:
Ke 19.8.
Ke 26.8.