Avoimet työpaikat

Myyntineuvottelija

Visma Duetto Oy on edelläkävijä perinnän SaaS-palveluiden tarjoamisessa. Toimintamme perustuu henkilökohtaisten asiantuntijapalveluiden sekä edistyksellisten e-palveluiden yhdistämisessä asiakkaamme parhaaksi. Palvelemme noin 50 asiantuntijan voimin yli 2 000 asiakasta Suomessa ja ulkomailla. Olemme kasvuyritys ja meillä on kunnianhimoiset myyntitavoitteet, joihin pääseminen vaatii määrätietoista myynnin tekemistä. www.vismaduetto.fi

Visma Duetto Oy on osa pohjoismaista Visma-konsernia, jossa työskentelee 6100 eri osa-alueiden asiantuntijaa ja joka palvelee yli 340 000 asiakasta. Suomessa toimivat viisi tytäryritystä työllistävät lähes 1000 ammattilaista 30 toimipisteessä eri puolilla maata, sekä palvelevat yli 50 000 asiakasyritystä.

Etsimme uusmyyntitiimiimme Turkuun aktiivista myyntineuvottelijaa

Vastuullasi on tehostaa yritysten liiketoimintaa tekemällä näkemyksellistä myyntityötä aktiivisesti ja tehokkaasti. Ymmärrät, miten tehdä töitä, jotta tavoitteesi on saavutettavissa myös pitkällä tähtäimellä.

Menestyäksesi sinun tulee olla oma-aloitteinen ja kunnianhimoinen. Työssäsi tulet haastamaan yritysten nykyisiä toimintatapoja ja kasvaessa asiantuntijaksi tuot näkemyksiä liiketoiminnan kehittämiselle. Voit olla urasi alkupäässä tai jo jonkinverran B2B-kokemusta omaava. Työpäivät käytät mielelläsi uusien asiakkaiden parissa. Tärkeintä on, että sinulla on loistava asenne ja halu menestyä myyjänä.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn monipuolisen asiakaskunnan parissa sekä viihtyisän työyhteisön kilpailukykyisine henkilöstöetuineen. Käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet ja tietolähteet. Suomen paras asiantuntijaverkosto tukee sinua työhösi liittyvissä erityiskysymyksissä.

Työsuhde on vakituinen ja täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko?
Lisätietoja antaa Visma Dueton myyntijohtaja Mikko Ruoho p. 044 077 0100 ja sähköpostitse: mikko.ruoho@visma.com.

Vakuuta meidät lähettämällä vapaamuotoinen hakemus sekä CV viimeistään 22.2.2015 osoitteella: rekry.duetto@visma.com