Avoimet työpaikat

Marketing Trainee, Lappeenranta

Visma Solutions Oy on Suomen johtava pk-yrityksille pilvipalveluita tuottava ohjelmistotalo. Yrityksen tuoteperheeseen kuuluvat työnohjausratkaisu Visma Severa, taloushallinnon ja toiminnanohjauksen ratkaisu Visma Netvisor sekä verkkolaskuoperaattorialusta Maventa.

Olemme osa Visma-konsernia, jossa työskentelee 6 000 eri osa-alueiden asiantuntijaa ja joka palvelee 340 000 asiakasta Pohjoismaissa. Suomessa toimivat seitsemän tytäryritystä työllistävät yli 1 000 ammattilaista sekä palvelevat yli 50 000 asiakasyritystä.


Haemme lahjakasta haastajaa markkinointitiimiimme vakituiseen työsuhteeseen.

Kuka olet?

Olet juuri valmistunut tai pian valmistumassa oleva tulevaisuuden markkinoinnin ammattilainen. Sinulla on hyvät valmiudet sekä innokkuus lähteä oppimaan lisää B2B – markkinoinnista sekä ohjelmistoliiketoiminnasta.

Janoat mahdollisuutta päästä kasvattamaan osaamistasi sisältölähtöisestä ja digitaalisesta markkinoinnista sekä markkinoinnin automaatiosta. Et pelkää haasteita ja uskallat kertoa oman näkemyksesi siitä, miten tuotamme arvokasta markkinointia asiakkaillemme.

Meille on tärkeää, että olet valmis tekemään töitä tulosten eteen. Oma-aloitteisuus, ulospäinsuuntautuneisuus sekä vastuun kantaminen ovat sinulle tyypillisiä ominaisuuksia. Sinulla on myös jatkuva polte oppia lisää, jotta pysymme alati muuttuvan b2b – markkinoinnin eturintamassa.

Markkinointiosaamisen lisäksi pystyt kommunikoimaan sujuvasti englanniksi.

Mitä tarjoamme?

Visma Solutions on edelläkävijä SaaS-pohjaisissa toiminnanohjauksen sekä taloushallinnon ratkaisuissa ja palveluitamme käyttää jo yli 30 000 suomalaista yritystä. Yrityksellämme on kunnianhimoiset kasvu- ja myyntitavoitteet, joihin pääseminen vaatii erinomaista digitaalisen markkinoinnin osaamista.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän taloudellisesti vakaassa, mutta kasvavassa ja kehittyvässä työympäristössä, modernit työkalut sekä huomattavat työsuhde-edut.

Tehtävässä toimit osana kuuden hengen markkinointitiimiä. Kokonaisuudessaan meitä on Lappeenrannassa 84. Olemme olleet kolmena vuotena peräkkäin yksi Suomen parhaimmista työpaikoista (Great Place to Work -tutkimus), jossa timanttinen yhteishenki kumpuaa avoimuudesta, kunnioituksesta ja tiimityöstä.

Täytä hakemus täällä. Hakuaika päättyy 11.5.2015.

Ota yhteyttä, jos haluat kuulla lisää!

Lisätiedot
Jussi Pekkala
Sales and Marketing Director
puh. 045 657 2475
jussi.pekkala@visma.com