Avoimet työpaikat

Koodari Lappeenrantaan

Visma Solutions on Suomen johtava pk-yrityksille pilvipalveluita tuottava ohjelmistotalo. Visma Solutionsin tuoteperheeseen kuuluvat taloushallinnon ja toiminnanohjauksen järjestelmä Visma Netvisor, työnohjausratkaisu Visma Severa, verkkolaskuoperaattorialusta Maventa sekä budjetointi- ja raportointiohjelmisto Visma Navita.

Visma Solutions Oy on osa pohjoismaista Visma-konsernia, jossa työskentelee noin 5 600 eri osa-alueiden asiantuntijaa ja joka palvelee yli 340 000 asiakasta. Visma on Pohjoismaiden suurin ERP-toimittaja.

Mitä etsimme?

Etsimme koodaajaa tuotekehitysyksikköömme Lappeenrantaan kehittämään Netvisoria, nykyaikaista ja Suomen käytetyintä liiketoiminnanohjauksen pilvipalvelua. Vastaat omalta osaltasi mm. palvelun toimivuudesta, kilpailukyvystä ja käytettävyydestä osana noin 20 henkistä kehitystiimiä. Työtehtäviisi kuuluu mm. liiketoimintatarpeiden ymmärtäminen ja mallintaminen teknisesti sekä suunnitelmien tekninen toteuttaminen ja omatoiminen testaus. Olet motivoitunut oppimaan uutta ja ylpeä omista töistäsi.

Tehtävä vaatii hyvää ongelmanratkaisutaitoa, hyvää oppimiskykyä ja kokonaisuuksien hahmottamista. Olemme kehitystiimissä motivoituneita löytämään asiakkaillemme tehokkaimpia mahdollisia ratkaisuja heidän liiketoimintansa tueksi ja odotamme samaa sinulta. Työskentelemme Microsoftin ohjelmistotyökalujen kanssa. Tehtävässä edellytetään kokemusta ja onnistumisia vastaavissa rooleissa sekä hyvää ymmärrystä toteutusyksityiskohdista sekä kokonaisratkaisuista.

Mitä tarjoamme?

Visma Solutions on edelläkävijä Saas-pohjaisissa toiminnanohjauksen sekä taloushallinnon ratkaisuissa ja palveluitamme käyttää jo yli 30 000 suomalaista yritystä. Olemme 105 hengen kasvuyritys ja meillä on kunnianhimoiset kasvutavoitteet. Meillä pääset kehittämään itseäsi innostavassa ja yhdessä alansa parhaista työympäristöistä. Tarjoamme sinulle:

  • Mielenkiintoisen työn vakaassa, nopeasti kasvavassa ja kannattavassa kansainvälisessä yrityksessä. Olet osa ammattitaitoista tiimiä ja dynaamista tuotekehitysorganisaatiota.
  • Mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä erilaisten projektien kautta
  • Yhden Suomen parhaista työpaikoista (Great Place to Work –tutkimus 2014-2015)
  • Kilpailukykyiset työsuhde-edut

Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan? Vakuuta meidät jättämällä hakemuksesi sekä CV:n tämän linkin​ kautta viimeistään 4.11.2015. Toimi nopeasti, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn niiden saavuttua ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoja tehtävästä

Sini Alamäki

sini.alamaki@visma.com
0407588547
www.netvisor.fi
www.vismasolutions.fi/rekry