Avoimet työpaikat

Konsernilaskenta-asiantuntija

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoten ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. 340 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina ostaa yli 330 000 asiakasta. Visma-konsernissa on yli 6 700 työntekijää ja vuonna 2014 sen liikevaihto oli 7 100 miljoonaa Norjan kruunua. Suomessa Vismalla on yli 900 henkilöä ja yli 50 000 asiakasta. Visma Services Oy:ssä työskentelee yli 500 henkilöä 17 paikkakunnalla.

Lisätietoa yrityksestä: www.visma.fi/tietoa-vismasta/

Konsernilaskenta-asiantuntija

Haemme nyt konsernilaskennan asiantuntijaa. Tehtävässä vastaat asiakasyritysten konsernikirjanpitoon ja raportointiin liittyvistä toimeksiannoista. Asiakkaat ovat sekä kansainvälisiä että kotimaisia konserneja. 

Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, sekä vähintään viiden vuoden aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Omaat vahvat Excel-taidot ja käytät sujuvasti yleisimpiä konsernikirjanpidon ohjelmistoja. Työkielenäsi ovat suomi ja englanti. Ruotsin osaaminen on eduksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, proaktiivisuutta, ja halua työskennellä sekä taloushallinnon asiantuntijatehtävien että rutiinien parissa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisten ja monipuolisten työtehtävien parissa viihtyisässä työympäristössä, Helsingin ydinkeskustassa. Käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet ja tietolähteet. Laaja asiantuntijaverkostomme tukee sinua työhösi liittyvissä erityiskysymyksissä.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sirpa Haavisto sähköpostitse, sirpa.haavisto@visma.com

Hae tehtävään mahdollisimman pian, sillä valintaprosessi alkaa heti soveltuvien hakemusten saavuttua.  

Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi 25.9. mennessä rekrytointijärjestelmäämme täällä.