Avoimet työpaikat

Kirjanpitäjä

Visma Services Teemuaho, Tampere

Visma tehostaa asiakkaidensa liiketoimintaa tarjoamillaan toiminnanohjauksen ja asiakkuuksienhallinnan tietojärjestelmillä sekä laadukkailla taloushallinnon ulkoistamispalveluilla. Kansainvälinen ja kehittyvä organisaatiomme tukee asiakkaidemme menestystä joustavien ja luotettavien ratkaisujen avulla.

Suomen Visma on osa pohjoismaista Visma-konsernia, jossa työskentelee yli 5 000 eri osa-alueiden asiantuntijaa ja, joka palvelee noin 320 000 asiakasta. Suomessa toimivat seitsemän tytäryritystä työllistävät yli 750 ammattilaista 34 toimipisteessä eri puolilla maata, sekä palvelevat yli 40 000 asiakasta.

Visma Services Teemuaho Oy:llä työskentelee yli 300 henkilöä 20 paikkakunnalla. Menestyksemme perustuu ennen kaikkea ammattitaitoiseen ja sitoutuneeseen henkilökuntaan.

 

ETSIMME KAHTA TILINPÄÄTÖSTAITOISTA KIRJANPITÄJÄÄ

lisävahvistukseksi osaavaan tiimiimme hoitamaan asiakasyritystemme taloushallintoa ja asiakasneuvontaa.


Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää muutaman vuoden käytännön kokemusta kirjanpitotehtävistä tilitoimistoympäristössä. Sinulla on tehtävään soveltuva peruskoulutus, olet asiakaspalveluhenkinen, paineensietokykyinen ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevä vuorovaikutteinen tiimipelaaja, jolla on valmiuksia toimia tarvittaessa myös tiiminvetäjän roolissa. Haluat kehittyä työtehtävissäsi ja osaat hyödyntää tehokkaasti tietojärjestelmiä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen työtehtävän sekä viihtyisän 24 henkilön työyhteisön kilpailukykyisine henkilöstöetuineen. Käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet ja tietolähteet. Laaja asiantuntijaverkostomme tukee Sinua työhösi liittyvissä erityiskysymyksissä.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimistopäällikkö Niko Ruohonen, gsm 040 5219176 tai niko.ruohonen@visma.com.

 

Täytä hakemus viimeistään 1.6.2012 alla olevasta linkistä:

https://www.oskart.net/public/pq.aspx?c8b0bda0