Avoimet työpaikat

Kirjanpitäjä

Visma tehostaa asiakkaidensa liiketoimintaa tarjoamillaan toiminnanohjauksen ja asiakkuuksienhallinnan tietojärjestelmillä sekä laadukkailla taloushallinnon ulkoistamispalveluilla. Kansainvälinen ja kehittyvä organisaatiomme tukee asiakkaidemme menestystä joustavien ja luotettavien ratkaisujen avulla. 

Suomen Visma on osa pohjoismaista Visma-konsernia, jossa työskentelee yli 5 000 eri osa-alueiden asiantuntijaa, ja joka palvelee noin 320 000 asiakasta. Suomessa toimivat seitsemän tytäryritystä työllistävät yli 750 ammattilaista 34 toimipisteessä eri puolilla maata sekä palvelevat yli 40 000 asiakasta.

Visma Services Oy:ssä työskentelee noin 500 henkilöä yli 20 paikkakunnalla. Menestyksemme perustuu ennen kaikkea ammattitaitoiseen ja sitoutuneeseen henkilökuntaan. 

Etsimme tilinpäätöstaitoista KIRJANPITÄJÄÄ tiiminvetäjäksi Oulun yksikköömme  

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää käytännön vankkaa kokemusta kirjanpitotehtävistä. Sinulla on tehtävään soveltuva peruskoulutus, olet asiakaspalveluhenkinen, paineensietokykyinen ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevä vuorovaikutteinen tiimipelaaja, joka osaa hyödyntää tehokkaasti tietojärjestelmiä ja on kiinnostunut sähköisestä taloushallintomaailmasta. Tilitoimistokokemus katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen työtehtävän sekä viihtyisän työyhteisön kilpailukykyisine henkilöstöetuineen. Käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet ja tietolähteet. Laaja asiantuntijaverkostomme tukee Sinua työhösi liittyvissä erityiskysymyksissä. 

Työsuhde on vakituinen ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimistopäällikkö Heidi Kananen, puh. 050 566 3091, ajalla 15. – 16.5.2014 klo 9 – 15. 

Täytä hakemus viimeistään 23.5.2014 alla olevasta linkistä:

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?ab30ca43