Avoimet työpaikat

Käyttäjäkokemussuunnittelija / käytettävyysarkkitehti

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoten ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. 340 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina ostaa yli 330 000 asiakasta. Visma-konsernissa on yli 6 100 työntekijää ja vuonna 2014 sen liikevaihto oli 7 119 miljoonaa Norjan kruunua. Suomessa Visma työllistää 1 000 henkilöä ja palvelee yli 50 000 asiakasta.

Haemme

käyttäjäkokemussuunnittelijaa tai käytettävyysarkkitehtia

Olemme työstämässä seuraavan sukupolven versiota taloudenohjauksen palvelustamme ja tekemässä suuria parannuksia käyttäjäkokemukseen. Tavoitteenasi tehtävässä on pilvipalvelumme käytettävyyden vieminen eteenpäin, työn sisältäessä mm. seuraavia tehtäviä:

• asiakastarpeiden ymmärtäminen ja aktiviteettikeskeinen suunnittelu (Activity-centered design)
• käytettävyystutkimusten tekeminen palvelun käyttäjien kanssa
• palvelun käyttöliittymärakenteen ja visuaalisen ulkoasun kehittäminen
• käyttöliittymäteknologioiden osaaminen ja kompetenssin kehittäminen (Javascript, css)

Tehtävään valittava henkilö pääsee rakentamaan seuraavaa versiota miltei tyhjältä pöydältä toimien osana n. 15 hengen asiantuntijatiimiä. Tiimi työskentelle Oraclen kehitystyövälineillä.

Vaatimuksena tehtävään on kokemus sekä onnistumisia vastaavissa työrooleissa ja vähintään ammattikorkeakoulututkinto soveltuvalta alalta tai yli 7 vuoden työkokemus. Hakijalta edellytetään sujuvaa kirjallista sekä suullista suomen- ja englanninkielen taitoa.

Työsuhde on vakituinen ja palkattavan henkilön työpiste sijaitsee Helsingissä.

Lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi viimeistään 2.3.2015. Hakulomake avautuu klikkaamalla tähän.

Lisätietoja tehtävästä:
Markus Saukkonen
markus.saukkonen@visma.com
Puh. 0207 614488