Avoimet työpaikat

Juniorkonsultti

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoten ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. 340 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina ostaa yli 330 000 asiakasta. Visma-konsernissa on yli 5 600 työntekijää ja vuonna 2013 sen liikevaihto oli 6 500 miljoonaa Norjan kruunua. Suomessa Vismalla on yli 900 henkilöä ja yli 50 000 asiakasta. Visma Services Oy:ssä työskentelee yli 500 henkilöä 20 paikkakunnalla.

Haluatko kehittyä taloushallinnon järjestelmien ja projektien asiantuntijaksi?

Haemme energistä

Juniorkonsulttia vahvistukseksi tiimiimme

Tulet työskentelemään monipuolisissa tehtävissä taloushallinnon järjestelmien käyttöönottojen ja asiakasneuvonnan parissa. Voit olla esimerkiksi vastavalmistunut kauppatieteilijä tai DI, tai omata jo muutaman vuoden työkokemuksen laskentatoimen tai järjestelmäkonsultoinnin parista.

Tehtävässäsi kehität ratkaisuja asiakkaan taloushallinnon haasteisiin.

  • Vastaat sovellus- ja järjestelmäneuvonnasta ulkoisille ja sisäisille asiakkaille.
  • Organisoit ja toteutat järjestelmäkoulutusta, sekä tuotat ohjevideoita.
  • Osallistut järjestelmien käyttöönottoprojekteihin ja osaamisesi karttuessa sinulla on mahdollisuus osallistua myös järjestelmiemme ja palvelujemme myyntiin.
  • Avustat asiakasprojektien hallinnassa ja laskutuksessa.

Dokumentointi ja prosessien kuvaus on sinulle luontevaa ja sinulla on sujuvat viestintätaidot, joita hyödynnät yhteistyössä asiakkaan ja IT-asiantuntijoidemme kanssa. Tietokantojen ja skriptauskielen tuntemus on hyödyksi tehtävässä.

Edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta sekä laskentatoimen osaamista tai työkokemusta taloushallinnon järjestelmäkonsultoinnista. Liiketoiminnan ymmärrys, taloushallinnon prosessien tuntemus, sekä ERP- järjestelmien, erityisesti Visma Business- järjestelmän tuntemus auttaa menestymään tehtävässä.

Tehtävässäsi tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle tehtävän, jossa saat mahdollisuuden haastaa itseäsi ja kehittyä laskentatoimen ja taloushallinnon järjestelmien moniosaajaksi. Tukenasi toimii osaava tiimi sekä talous- että IT-puolella. Toimipisteemme sijaitsee Elielinaukiolla aivan Helsingin ydinkeskustassa. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työ alkaa mahdollisimman pian, tai sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä antaa viikolla 13 Product & Business Manager Olli Päivärinta, puh. 044 353 7698.

Täytäthän sähköisen hakemuksen palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, tai viimeistään 27.03.2015 mennessä alla olevan linkin kautta:

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?40e1ef7b