Avoimet työpaikat

IT Support

Visma tehostaa asiakkaidensa liiketoimintaa tarjoamillaan toiminnanohjauksen ja asiakkuuksienhallinnan tietojärjestelmillä sekä laadukkailla taloushallinnon ulkoistamispalveluilla. Kansainvälinen ja kehittyvä organisaatiomme tukee asiakkaidemme menestystä joustavien ja luotettavien ratkaisujen avulla.

Suomen Visma on osa pohjoismaista Visma-konsernia, jossa työskentelee yli 5 000 eri osa-alueiden asiantuntijaa ja, joka palvelee noin 320 000 asiakasta. Suomessa toimivat viisi tytäryritystä työllistävät yli 750 ammattilaista 34 toimipisteessä eri puolilla maata, sekä palvelevat yli 40 000 asiakasta. Visma Services Oy:ssä työskentelee 500 henkilöä.

Menestyksemme perustuu ennen kaikkea ammattitaitoiseen ja sitoutuneeseen henkilökuntaan.

Toimintamme kasvaessa haemme nyt

IT Supportia

monipuoliseen ja haasteelliseen IT-ympäristöön. Asiakaslähtöinen tehtävä edellyttää soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta, sekä tiimityöskentelytaitojen lisäksi kykyä myös itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn.

Mielenkiintoiseen toimenkuvaan kuuluvat mm. seuraavat tehtävät:

1-tason käyttäjätuki MS Windows/Office -ympäristössä. Työ tapahtuu pääsääntöisesti etänä ja koskee sekä yrityksen omia käyttäjiä että asiakaskäyttäjä. Tehtävään kuuluu myös taloushallinnon järjestelmien tekninen tuki.

Työvälineiden hallinta ja ylläpito, mm. työasemien vakiointi

Palvelinten hallinta ja ylläpito, mm. AD ja Group Policy, DFS, tulostuspalvelut

Verkkoylläpito; kytkimet ja vlan, langaton vierailijaverkko

Tehtävänkuvaa voidaan laajentaa osaamistason mukaan, esim. vaativampiin skriptaustehtäviin tai syventäviin tehtäviin taloushallinnon järjestelmien parissa.

Edellytämme sinulta edellä mainittujen lisäksi:

Asiakaspalvelukokemusta ja hyviä viestintätaitoja

Nopeaa oppimiskykyä

Hyvää osaamista työasemien ja toimistojen yleisten käyttöjärjestelmien, ohjelmistojen ja laitteiden osalta

Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Katsomme eduksi:

Citrix-ympäristöjen osaamisen, SQL-palvelinosaamisen ja ohjelmointi/skriptaus-kokemuksen.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen IT Supportin tehtävän kansainvälisessä ja kasvavassa yrityksessä, sekä hyvät henkilöstöedut. Työskentelet Helsingin IT-osastolla osana IT-tuen tiimiä. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työ on mahdollista aloittaa heti.

Hae tehtävään 18.3. mennessä täällä  

Lisätietoja tehtävästä antaa: Mika Vierikko, vsf.rekry@visma.com