Avoimet työpaikat

IT-asiantuntija, palkkahallinto

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT-alan projekti- ja konsultointipalveluita. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 340 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita.  Lisäksi yli 330 000 asiakasta ostaa Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina. Visma-konsernissa on 6 100 työntekijää, ja vuonna 2013 sen liikevaihto oli 6 500 miljoonaa Norjan kruunua Suomessa Vismalla on yli 900 henkilöä ja yli 50 000 asiakasta. Visma Services Oy:ssä työskentelee yli 500 henkilöä 20 paikkakunnalla.

Lisätietoa yrityksestä: www.visma.fi/tietoa-vismasta/

IT-asiantuntija, palkkahallinto

Etsimme IT-alan osaajaa vastaamaan palkkahallinto-liiketoiminnan IT-ratkaisuista. Työskentelet osana IT-osaston kehitystiimiä projekteissa, joissa pääset työskentelemään sekä asiakkaiden käyttöönottojen että sisäisten prosessien kehitystehtävien parissa. Työtehtäviisi kuuluu asiakasprojektien tekninen kartoitus ja toteuttaminen sekä palkkaohjelmiston pääkäyttäjänä toimiminen.

Tyypillisessä asiakasprojektissa olet mukana jo varhaisessa vaiheessa, jolloin tutustut asiakkaan järjestelmiin ja niiden integraatiomahdollisuuksiin.  Suunnittelet ja toteutat käyttöönoton vaatimat tekniset ratkaisut yhdessä järjestelmä- ja palkkahallinnon asiantuntijoiden kanssa. Toimit projektin aikana Visman teknisenä yhteyshenkilönä ja vastaat asiakkaiden IT- ja järjestelmäkyselyihin.

Palkkaohjelmiston pääkäyttäjänä osallistut mm. versio- ja muutoshallintaan, tekniseen käyttäjätukeen sekä järjestelmään liittyvän dokumentaation ylläpitoon.

Edellytämme sinulta:

  • Soveltuvaa teknistä koulutusta.
  • Ohjelmoinnin hallintaa tasolla, jolla voit ratkoa asiakasprojekteissa vastaan tulevia haasteita (esim. tekstipohjaisen datan käsittely Python- tai muilla skripteillä).
  • Tiimityötaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista. Ruotsin kielen taito lasketaan eduksi.

Lisäksi arvostamme aiempaa kokemusta järjestelmän pääkäyttäjänä toimimisesta sekä palkkajärjestelmistä (esim. Aditro Personec W). Kokemus laatujärjestelmistä katsotaan myös eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä kansainvälisessä ja kasvavassa organisaatiossa sekä hyvät henkilöstöedut. Visma yhdistää ainutlaatuisella tavalla sekä taloushallinnon asiantuntijat että IT-osaajat, mikä mahdollistaa kehittymisesi molemmilla osa-alueilla. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin rautatieaseman välittömässä läheisyydessä erinomaisten kulkuyhteyksien varrella.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen ja alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Hae tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.1. täällä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Niklas Roitto, puh. 050 590 9030.