Avoimet työpaikat

Integraatiokonsultti

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoten ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. 340 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina ostaa yli 330 000 asiakasta. Visma-konsernissa on yli 6 100 työntekijää ja vuonna 2014 sen liikevaihto oli 7 119 miljoonaa Norjan kruunua. Suomessa Visma työllistää 1 000 henkilöä ja palvelee yli 50 000 asiakasta.


Haemme osaavaan joukkoomme Jyväskylään teknisesti orientoitunutta

Integraatiokonsulttia

laskutettavien asiakasprojektien hoitamiseen. Vastuullesi kuuluu selainpohjaisten Visma Liikkuvan työn ratkaisujen integraatiot muihin järjestelmiin kokonaisuudessaaan, tarvekartoituksesta toteutukseen ja toimitukseen. Osa integraatioista on Visman muihin tuotteisiin, joten työtehtävä sisältää myös sisäistä tuotekehitystä.

Tehtävän onnistunut hoitaminen vaatii ymmärryksen työnohjauksesta, logistiikasta ja toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä yrityksissä. Edellytämme vahvaa teknistä osaamista yhdistettynä asiakasprosessien ymmärtämiseen. Olet kiinnostunut asiakaskohtaisista projekteista ja niiden teknisestä toteutuksesta. Hallitset kokonaisuudet hyvin ja itsenäisesti. Osaamista sinulla tulisi seuraavista aihealueista: XML, SQL, Web Service, HTML/javascript, Visual Studio, Crystal Reports.

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön, mahdollisuuden urakehitykseen kasvavassa kansainvälisessä organisaatiossa sekä uusimmat työvälineet.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Hanhikoski puh. 040 528 5428  seuraavina ajankohtina:
8.6 klo 15-16
16.6 klo 15-16
25.6 klo 15-16

Hakemus sekä CV tulee lähettää 30.6.2015 mennessä. Hakulomake avautuu klikkaamalla tähän. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.