Avoimet työpaikat

HR-asiantuntija

Visma Solutions Oy on Suomen johtava pk-yrityksille pilvipalveluita tuottava ohjelmistotalo. Visma Solutionsin tuoteperheeseen kuuluvat työnohjausratkaisu Severa, taloushallinnon ja toiminnanohjauksen ratkaisu Netvisor, budjetointi ja raportointityökalu Navita sekä verkkolaskuoperaattorialusta Maventa.

Visma Solutions Oy on osa pohjoismaista Visma-konsernia, jossa työskentelee 6700 eri osa-alueiden asiantuntijaa ja joka palvelee yli 400 000 asiakasta. Suomessa toimivat tytäryritykset työllistävät 900 ammattilaista ja palvelevat yli 50 000 asiakasyritystä.

Yrityksemme kasvaessa etsimme energistä henkilöstöasiantuntijaa Lappeenrantaan tai Helsinkiin. Olet jäsen kolmihenkisessä tiimissämme, jossa raportoit henkilöstöpäällikölle ja työparinasi toimii hallintoassistentti.

Tehtävä

Monipuolinen työnkuvasi sisältää henkilöstöprosessien jalkauttamista, työhyvinvointiin ja henkilöstön kehittämiseen liittyvien projektien läpivientiä sekä osallistumista päivittäisiin henkilöstöhallinnon tehtäviin. Olet mukana rekrytoinneissa, laadit lakisääteisiä henkilöstösuunnitelmia, koordinoit työhyvinvointitoimia ja tuotat henkilöstöraportteja. Tuet henkilöstöä työsuhdeasioissa, kehität käytäntöjämme, suunnittelet ja järjestät henkilöstötilaisuuksia.

Olet päivittäin rakentamassa ja kehittämässä yhtä Suomen parhaimmista työpaikoista.

Etsimmekö juuri Sinua?

Sinulla on jo kokemusta henkilöstöalalta, tunnet sen omaksesi ja olet halukas kasvamaan ja kehittymään kohti vaativampia tehtäviä. Olet aloitteellinen, ratkaisukeskeinen sekä hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettu joukkuepelaaja, jota motivoivat haasteet, kehittyminen ja uuden oppiminen.  Sinulla on positiivinen asenne, haluat kantaa vastuuta, etkä pelkää yksityiskohtia tai rutiineja.

Pystyt nopeasti omaksumaan uusia asioita ja olet valmis laittamaan itsesi likoon tavoitteiden saavuttamiseksi. Olet suunnitelmallinen, nautit asioiden organisoinnista, haluat saada aikaiseksi ja sinulla on kyky viedä asiat loppuun saakka.

Arvostamme esiintymistaitoa, fasilitointiosaamista sekä ymmärrystä henkilöstöhallinnon järjestelmistä. Odotamme sinulta tehtävään sopivaa korkeakoulututkintoa.

Tehtävä edellyttää hyviä suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja niin suomeksi kuin englanniksikin. Työpaikkana on Lappeenranta tai Helsinki ja työ edellyttää matkustamista näiden paikkakuntien välillä.

Mitä tarjoamme?

Visma Solutions on tuotteita käyttää 75 000 yritystä useissa eri maissa. Olemme 120 hengen kasvuyritys ja meillä on kunnianhimoiset kasvutavoitteet. Meillä pääset kehittämään itseäsi innostavassa ja yhdessä alansa parhaista työympäristöistä. Tarjoamme sinulle:

  • Vakituisen työsuhteen ja mielenkiintoisen työn nopeasti kasvavassa ja kannattavassa kansainvälisessä yrityksessä. Olet osa dynaamista organisaatiota ja ammattitaitoista henkilöstötiimiä.

  • Mahdollisuudet kasvaa, kehittyä ja haastaa itseään erilaisten työtehtävien ja projektien kautta.

  • Yhden Suomen parhaista työpaikoista (Great Place to Work –tutkimus 2012-2015)

  • Kilpailukykyiset työsuhde-edut

Oletko tiimimme puuttuva palanen? Myy itsesi meille videon tai hakemuksen sekä cv:n muodossa 11.11.2015 mennessä tämän linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä

Jenni Toropainen
HR Manager
jenni.toropainen@visma.com
www.vismasolutions.com/rekry