Avoimet työpaikat

Financial Controller

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoten ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. 340 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina ostaa yli 330 000 asiakasta. Visma-konsernissa on yli 6 700 työntekijää ja vuonna 2014 sen liikevaihto oli 7 100 miljoonaa Norjan kruunua. Suomessa Vismalla on yli 900 henkilöä ja yli 50 000 asiakasta. Visma Services Oy:ssä työskentelee yli 500 henkilöä 17 paikkakunnalla.

Lisätietoa yrityksestä: www.visma.fi/tietoa-vismasta/

Financial Controller

Haemme nyt Financial Controlleria.

Tehtävässä vastaat asiakasyritystemme kirjanpitoon, tilinpäätöksiin ja raportointiin liittyvistä toimeksiannoista. Osallistut myös konsernitilinpäätösten laadintaan.

Työskentely tapahtuu moniyritysympäristössä, ja asiakkainamme on keskisuuria ja –kasvuyrityksiä. Asiakkaat ovat sekä kansainvälisiä että kotimaisia yhtiöitä.

Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, sekä vähintään kahden vuoden aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Omaat vahvat Excel-taidot, ja olet tilinpäätöstaitoinen. Konsernilaskennan osaaminen katsotaan eduksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, ja halua työskennellä sekä vaativampien asiantuntijatehtävien että myös rutiinien parissa. Työkokemus tilintarkastustoimistossa, taloushallinnon palvelukeskuksessa tai tilitoimistossa katsotaan eduksi.

Työkielinäsi ovat suomi ja englanti. Ruotsin osaaminen on eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisten ja monipuolisten työtehtävien parissa, ja kehittyä laskennan erityisasiantuntijaksi.

Työskentelet viihtyisässä työympäristössä, Helsingin ydinkeskustassa. Käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet ja tietolähteet.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sirpa Haavisto sähköpostitse, sirpa.haavisto@visma.com

Hae tehtävään mahdollisimman pian, sillä valintaprosessi alkaa heti soveltuvien hakemusten saavuttua. 

Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi 23.11. mennessä täällä.