Avoimet työpaikat

Financial Controller

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoten ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. 340 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina ostaa yli 330 000 asiakasta. Visma-konsernissa on yli 6 400 työntekijää ja vuonna 2014 sen liikevaihto oli 7 100 miljoonaa Norjan kruunua. Suomessa Vismalla on yli 900 henkilöä ja yli 50 000 asiakasta. Visma Services Oy:ssä työskentelee yli 500 henkilöä 20 paikkakunnalla.

Oletko asiakaslähtöinen taloushallinnon ammattilainen?

Haemme nyt

Financial Controlleria Helsinkiin

hoitamaan asiakasyritystemme kirjanpitoa ja raportointia, sekä asiakasneuvontaa.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa, käytännön kokemusta monipuolisista kirjanpitotehtävistä ja raportoinnista, kykyä hyödyntää toiminnanohjausjärjestelmiä työssäsi, sekä aitoa halua kehittyä taloushallinnon asiantuntijana. Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaslähtöistä asennetta, proaktiivista ja vastuullista työotetta, hyviä tiimityötaitoja, sekä halua työskennellä tuloksellisesti sekä taloushallinnon rutiinien että vaativien asiantuntijatehtävien parissa.  
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja kehittävän työtehtävän sekä viihtyisän työyhteisön kilpailukykyisine henkilöstöetuineen. Käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet ja tietolähteet. Laaja asiantuntijaverkostomme tukee Sinua työhösi liittyvissä erityiskysymyksissä. Toimitilamme sijaitsevat Elielinaukiolla aivan Helsingin ydinkeskustassa.
Työsuhde on vakituinen ja kokoaikanen.
Lisätietoja tehtävästä antaa 18.5. klo 9-11 tai 25.5. klo 9-11 Sari Lindén, puh. 040 356 0450.
Hae tehtävään mahdollisimman pian kuitenkin viimeistään 29.5.2015, alla olevan linkin kautta:
https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?71e32386