Avoimet työpaikat

Financial Controller

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoten ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. 340 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina ostaa yli 330 000 asiakasta. Visma-konsernissa on yli 6 900 työntekijää ja vuonna 2014 sen liikevaihto oli 7 100 miljoonaa Norjan kruunua. Suomessa Vismalla on yli 1000 henkilöä ja yli 50 000 asiakasta. Visma Services Oy:ssä työskentelee yli 500 henkilöä 20 paikkakunnalla.

Lisätietoa yrityksestä: www.visma.fi/tietoa-vismasta/

Oletko asiakaslähtöinen taloushallinnon ammattilainen? Haluatko työskennellä osana taloushallinnon johtavaa asiantuntijaorganisaatiota?

Haemme nyt

Financial Controlleria

Helsingin yksikköömme vastaamaan asiakasyritystemme taloushallinnosta ja asiakasneuvonnasta.

Tehtäviisi kuuluu kirjanpito ja raportointi, tilinpäätökset ja viranomaisraportointi, sekä aktiivinen yhteydenpito asiakkaisiin ja asiakkaiden neuvonta.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvan koulutuksen (esim. tradenomi) ja vähintään muutaman vuoden työkokemuksen ohella vahvaa tilinpäätöstaitoa. Sähköisen taloushallinnon kokemus ja etenkin Visma Netvisor – järjestelmän tuntemus katsotaan eduksi. Tilitoimistokokemus on tehtävässä eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös asiakaslähtöisyyttä, proaktiivisuutta, vastuullisuutta ja tiimityötaitoja, sekä halua työskennellä tuloksellisesti sekä taloushallinnon rutiinien että vaativien asiantuntijatehtävien parissa, itsenäisesti ja osana asiantuntijatiimiä.

Asiakkainamme on pieniä ja keskisuuria yrityksiä. Olet aidosti kiinnostunut asiakkaidemme liiketoiminnasta ja sähköisestä taloushallinnosta, ja kykenet tarjoamaan laadukkaita advisory-palveluja. Pääasiallisesti tulet palvelemaan keskisuuria asiakasyrityksiämme, joista monet kasvavat voimakkaasti ja odottavat proaktiivista otetta ja neuvontaa muuttuvissa tilanteissaan. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen työtehtävän sekä viihtyisän työyhteisön kilpailukykyisine henkilöstöetuineen. Käytössäsi ovat markkinoiden parhaat, nykyaikaiset työvälineet ja tietolähteet. Laaja asiantuntijaverkostomme tukee Sinua työhösi liittyvissä erityiskysymyksissä. Toimitilamme sijaitsevat Elielinaukiolla aivan Helsingin ydinkeskustassa.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Lars Forsström, puh.  040 511 2127,  6.7. klo 13–15, sekä 9.7. klo 8-10.

Hae tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin 31.7. mennessä.