Avoimet työpaikat

Asiakaspalvelupäällikkö

Visma Solutions on Suomen johtava pk-yrityksille pilvipalveluita tuottava ohjelmistotalo. Visma Solutionsin tuoteperheeseen kuuluvat työnohjausratkaisu Visma Severa, taloushallinnon ja toiminnanohjauksen järjestelmä Visma Netvisor, verkkolaskuoperaattorialusta Maventa sekä budjetointi- ja raportointiohjelmisto Visma Navita.

Visma Solutions Oy on osa pohjoismaista Visma-konsernia, jossa työskentelee noin 5 600 eri osa-alueiden asiantuntijaa ja joka palvelee yli 340 000 asiakasta. Suomessa toimivat viisi tytäryritystä työllistävät lähes 700 ammattilaista 30 toimipisteessä eri puolilla maata, sekä palvelevat 50 000 asiakasyritystä. Visma on Pohjoismaiden suurin ERP-toimittaja.

 

Nykyisen esimiehen tarttuessa tuotekehityksen haasteisiin etsimme Visma Solutions Oy:n Customer Care -tiimin valmentajaksi

ASIAKASPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ.

Ketä etsimme?

Olet intohimoinen työssäsi, ja haluat johtaa asiakaspalvelua ihmiset etusijalla. Sinulla on jo käytännön kokemusta ihmisten kehittämisestä ja valmentamisesta, sekä osaamista asiakaspalvelusta erilaisissa rooleissa.

Customer Caren asiakaspalvelupäällikkönä vastaat henkilöstön kehittämisestä sekä asiakaskokemuksesta yhdessä muiden asiakaspalvelupäälliköiden kanssa. Oma tiimisi muodostuu 16 asiantuntijasta, jotka työskentelevät kahdessa eri tuotelinjassa tehostaen asiakkaidemme liiketoimintaa.

Edellytämme kykyä ja valmiuksia toimia yhteistyössä Visman kansainvälisen organisaation kanssa. Tehtävä vaatii erinomaista suomen- ja englanninkielen taitoa.

Mitä tarjoamme?

Visma Solutions on edelläkävijä Saas-pohjaisissa toiminnanohjauksen sekä taloushallinnon ratkaisuissa ja palveluitamme käyttää jo yli 30 000 suomalaista yritystä. Olemme yli 100 hengen kasvuyritys ja meillä on kunnianhimoiset kasvutavoitteet. Meillä pääset kehittämään itseäsi innostavassa ja yhdessä alansa parhaista työympäristöistä. Tarjoamme sinulle:

  • Mielenkiintoisen työn nopeasti kasvavassa ja kannattavassa kansainvälisessä yrityksessä.
  • Pääset näyttämään kykysi ja osaamisesi, sekä haastamaan ja kehittämään itseäsi laaja-alaisissa työtehtävissä inspiroivien kollegoiden tuella.
  • Yhden Suomen parhaista työpaikoista (Great Place to Work –tutkimus 2014-2015)
  • Kilpailukykyiset työsuhde-edut

Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan? Jätä hakemuksesi sekä CV:si tämän linkin​ kautta viimeistään 31.10.2015.

Lisätietoja tehtävästä

Ville Kuusela
Head of Customer Service
+358 40 505 0707
ville.kuusela@visma.com
www.vismasolutions.com/rekry/