Avoimet työpaikat

Application Specialist, Netvisor

Visma Solutions Oy on Suomen johtava pk-yrityksille pilvipalveluita tuottava ohjelmistotalo. Visma Solutionsin tuoteperheeseen kuuluvat työnohjausratkaisu Severa, taloushallinnon ja toiminnanohjauksen ratkaisu  Netvisor, budjetointi ja raportointityökalu Navita sekä verkkolaskuoperaattorialusta Maventa.

Visma Solutions Oy on osa pohjoismaista Visma-konsernia, jossa työskentelee 5600 eri osa-alueiden asiantuntijaa ja joka palvelee yli 340 000 asiakasta. Suomessa toimivat tytäryritykset työllistävät 1000 ammattilaista 30 toimipisteessä eri puolilla maata, sekä palvelevat yli 50 000 asiakasyritystä. 

Työtehtävät

Työhösi kuuluu Netvisor-ohjelmiston akuuttien asiakasongelmien ratkaisu puhelimessa ja sähköisissä kanavissa sekä ohjeiden ja muun dokumentaation tuottaminen. Kokemuksen kasvaessa myös asiakaskoulutukset voivat kuulua työnkuvaasi.

Ketä etsimme?

Sinulla on kokemusta sähköisestä taloushallinnosta, olet ehkä työskennellyt tilitoimistossa tai ollut mukana taloushallinnon järjestelmäprojektissa. Toisaalta voit olla asiakaspalvelun ammattilainen, jolla on vahva kokemus järjestelmien tukemisesta yritysasiakastuessa.

Olet analyyttinen ja ratkaisukeskeinen, et pelkää puhelinta tai haastaviakaan asiakaspalvelutilanteita. Ongelmanratkaisu on intohimosi. Sinulle on luontevaa opastaa ja neuvoa asiakkaita teknisissä tai muissa alaasi koskevissa kysymyksissä. Asiantuntijana haluat jakaa tietoasi eteenpäin ja tuottaa ohjemateriaalia muidenkin käyttöön. Olet oma-aloitteinen ja itseohjautuva, etkä menetä ystävällistä asiakaspalveluotettasi edes kiireen alla.

Ymmärrät hyvin kokonaisuuksia ja osaat tarjota kokonaisratkaisua pelkän yksittäisen ongelman ratkaisemisen sijaan. Looginen päättelykykysi on vahva ja löydät eteen tulevasta ongelmasta nopeasti ns. ”villakoiran ytimen”.

Otteesi työhön on omistautunut ja huolellinen ja otat huomioon ratkaisuissasi pienetkin yksityiskohdat. Olet kuitenkin tekijätyyppi ja saat aikaan asioita sovitussa aikataulussa – myös hektisinä aikoina.

Huolimatta siitä, että olet itsenäinen ja työllesi omistautunut, tulet hyvin toimeen niin asiakkaiden kuin muiden työntekijöiden kanssa. Viestit sujuvasti sekä kirjallisesti että suullisesti ja löydät oikean tyylin ja kanavan eri ihmisille, erilaisiin tilanteisiin.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn yhdessä Suomen parhaista työpaikoista ja mahdollisuuden kehittyä huippuosaajaksi loistavassa porukassa. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei puutu - jokainen päivä on erilainen ja opit jatkuvasti uutta. Meillä on täällä hyvä tekemisen meininki, tule rakentamaan asiakaspalvelustamme entistäkin timanttisempi!

Tunnetko olevasi etsimämme tulevaisuuden tekijä asiantuntijatiimissämme? Vakuuta meidät ja jätä hakemus 20.5.2015 mennessä tämän linkin kautta.

 

Lisätietoja tehtävästä:

Laura Sainio
Customer Support Manager
laura.sainio@visma.com
050 374 9728

www.visma.com/netvisor
www.vismasolutions.com