Avoimet työpaikat

Payroll Specialist, Team leader

Visma tehostaa asiakkaidensa liiketoimintaa tarjoamillaan toiminnanohjauksen ja asiakkuuksienhallinnan tietojärjestelmillä sekä laadukkailla taloushallinnon ulkoistamispalveluilla. Kansainvälinen ja kehittyvä organisaatiomme tukee asiakkaidemme menestystä joustavien ja luotettavien ratkaisujen avulla.

Suomen Visma on osa pohjoismaista Visma-konsernia, jossa työskentelee yli 5 000 eri osa-alueiden asiantuntijaa ja, joka palvelee noin 320 000 asiakasta. Suomessa toimivat viisi tytäryritystä työllistävät yli 750 ammattilaista 34 toimipisteessä eri puolilla maata, sekä palvelevat yli 40 000 asiakasta. Visma Services Oy:ssä työskentelee 500 henkilöä.

Menestyksemme perustuu ennen kaikkea ammattitaitoiseen ja sitoutuneeseen henkilökuntaan.

Toimintamme kasvaessa haemme

Payroll Specialist, Team leaderia Tampereelle

Toimit palkkapalvelutiimin vetäjänä vastaten tiimisi resursseista ja ajankäytöstä. Vastaat myös nimettyjen kansainvälisten ja kotimaisten asiakkaiden palkanlaskentatehtävistä asiakassopimustemme ja laatuvaatimustemme mukaisesti. Raportoit tehtävässäsi palkkapalveluosaston esimiehelle.

Edellytämme sinulta soveltuvaa kaupallista koulutusta, ja työkokemusta palkanlaskennan ja tiiminvetäjän tehtävistä. Odotamme sinulta osaamista TES-tulkinnoista ja palkanlaskentaan liittyvien työsuhdeasioiden konsultoinnista. Palkkahallinnon ja HR:n tietojärjestelmien, etenkin Personec W:n ja Netvisorin osaaminen lasketaan eduksi.

Olet asiakaspalveluhenkinen, paineensietokykyinen ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava tiimipelaaja. Käytät sujuvasti toimiston yleisimpiä IT-sovelluksia. Työkielet ovat suomi ja englanti, ruotsin kielen osaaminen on eduksi.

Haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän lisäksi tarjoamme dynaamisen ja kannustavan työympäristön kasvu- ja kehitysvaiheessa olevassa yrityksessämme, sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut. Tampereen palkkapalvelukeskuksen toimitilamme sijaitsevat viihtyisässä ympäristössä Onkiniemessä.

Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palkkapalvelujen liiketoimintavastaava Marita Tenkanen, puh. 050-548 0453.

Hae tehtävään 11.11. mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?004c9094

Liitä mukaan CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi.